Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Nechutné sexuální zprávy a triko s Adolfem. Co všechno odhalila nová kniha o Beckhamových?

Victoria vyvolává hádky

Na festivalu Glastonbury došlo k obří hádce. David byl na party a užíval si tamní atmosféru až do chvíle, kdy musel začít naléhat na člověka, který ho zrovna vyfotil vedle nejmenované dívky, aby fotografii okamžitě smazal. Nestalo se tak. Když na večírek tedy dorazila Victoria, začaly ihned potíže. Podle jednoho zdroje je prý ona tím hlavním spouštěčem konfliktů. Rozbroje nakonec musel hasit jejich syn Brooklyn.

Davidovy sexuální zprávy jsou nechutné

Bower tvrdí, že když byl Beckham v kanceláři svého agenta, vždy vypadal tak, jako by hodnotil každou ženu. Některé prý toužily po jeho pozornosti, jiné uvedly, že byl docela strašidelný. Textové zprávy, které si uchovala Sarah Marbeck, jedna ze žen, jež měly mít podle Bowera s Beckhamem poměr, podporují tuto interpretaci. Marbeck měl Beckham údajně napsat, že ji vyzvedne jako svoji „call girl“, stejně jako to udělal Richard Gere s Julií Roberts v Pretty Woman.

Pro svou lakomost David nedosáhl rytířského titulu

Být rytířem znamená získat jedno z nejvyšších vyznamenání ve Spojeném království. Je obvykle udělováno těm, kteří významně přispěli ke svému oboru, obvykle na národní úrovni. Takového vyznamenání chtěl dosáhnout i David, naneštěstí se mu to nepovedlo. Zdá se, že důvodem, proč mu to nevyšlo, je jeho neustálé odmítání darovat nadaci UNICEF byť jeden milion liber ze svých vlastních peněz.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš film nebo seriál s Jennou Ortegou podle jediného záběru? KVÍZ: Poznáš film nebo seriál s Jennou Ortegou podle jediného záběru? 3. září 2024 v 9:30

Deník The Telegraph pak k recenzi napsal následující: „Tahle Beckham kniha jsou jen obvinění, žádná radost. Studie Toma Bowera o hvězdném manželství maluje portrét dvou příšerných lidí uzavřených v ďábelské smlouvě.“ Těžko tedy říct, jestli měl autor pouze pifku, nebo jsou Beckhamovi opravdu tak hrozní lidé. Nedávný dokument o fotbalové kariéře Davida Beckhama do jejich soukromí taktéž nahlédl a obrázek to byl zcela opačný. Jako vždy si tak nakonec musíš udělat na slavný pár svůj vlastní názor, který bude ideálně složen z vícero zdrojů.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse