Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
19. června 2024 v 14:58
Čas čtení 0:51
Veronika Ábelová

Legenda se vrací! Na Netflix brzy zamíří Eddie Murphy jako policajt Axel Foley

Legenda se vrací! Na Netflix brzy zamíří Eddie Murphy jako policajt Axel Foley
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY FILM NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

V pořadí čtvrtý díl oblíbeného akčňáku Policajt v Beverly Hills: Axel F bude mít na Netflixu premiéru už 3. července. Známý detroitský detektiv se vrací zpět do Beverly Hills, aby odhalil velké spiknutí.

Premiéra prvního filmu uznávané série proběhla už v roce 1984 a následovaly další dva díly. Poslední díl vyšel v roce 1994 a na sérii měl navazovat od roku 2013 seriál. Pilotní díl ale nebyl úspěšný, a tak stanice CBS projekt úplně pozastavila. Letos přichází čtvrtý díl Policajt z Beverly Hills: Axel F, opět v hlavní roli s Eddiem Murphym.

Doporučeno
Nečekaný hit Netflixu? Polské krimi rozdrtilo i Godzillu Nečekaný hit Netflixu? Polské krimi rozdrtilo i Godzillu 17. června 2024 v 14:23

Stejně jako u předešlých dílů známé trilogie se fanoušci nemusí bát, že by přišli o akční scény. Detektiv Foley narazí na policejní korupci a bude se snažit pomocí svých neobvyklých metod situaci zachránit. A jak už trailer napovídá, fanoušky čeká podívaná plná chaosu a akce.

Tentokrát bude detektiv Axel Foley čelit zločincům a snažit se odhalit velké spiknutí. Život jeho dcery je totiž v ohrožení a on se se svým novým parťákem a starými přáteli Billym Rosewoodem a Johnem Taggartem rozhodne vzít situaci do vlastních rukou.

Nový díl si vzal na starost Netflix ve spolupráci s Paramount a do režisérského křesla usedl Mark Molloy. V novém díle Policajta z Beverly Hills se vedle legendy a držitele Grammy Eddieho Murphyho objeví už známé tváře jako John Ashton a Paul Reiser, ale i nováčci, jako jsou Kevin Bacon a Joseph Gordon-Levitt.

Doporučeno
Takhle vypadá české moře. Česká republika vlastní území s přístupem k moři, ale skoro jej nevyužívá Takhle vypadá české moře. Česká republika vlastní území s přístupem k moři, ale skoro jej nevyužívá 18. června 2024 v 15:00

Film bude mít premiéru 3. července na Netflixu, tak si nenech tuhle pořádnou akční nálož ujít.

Domů
Sdílet
Diskuse