Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2024 v 10:07
Čas čtení 0:51
Ella Petrová

Manžel Margot Robbie prozradil jedinou překvapivou věc, kvůli které se doma hádají

Manžel Margot Robbie prozradil jedinou překvapivou věc, kvůli které se doma hádají
Zdroj: JC Olivera/Getty Images
OSOBNOSTI CELEBRITY FILMOVÉ OSOBNOSTI MARGOT ROBBIE
Uložit Uložené

Přestože jsou manželi už osm let, svůj vztah si udržují privátní a mnoho se o nich lidé nedozvědí. Nyní pár odtajnil, v čem se střetávají jejich pohledy. Důvod jejich hádky tě překvapí.

I když je Margot jednou z největších hvězd Hollywoodu, o jejím osobním životě toho moc nevíme. Na červeném koberci ji s manželem Tomem Ackerleym potkáme jen ojediněle. Možná i proto jim to stále tolik klape, nejsou veřejnosti na očích, a tak o nich bulvár ani nemá možnost roznášet klepy.
 
Pár se seznámil v roce 2013 během natáčení romantického dramatu Suite Francaise. Ackerley tam pracoval jako asistent režie. Po třech letech se vzali. Jak již bylo zmíněno, o jejich vztahu se toho ví pramálo. Nyní však magazínu The Times poskytli rozhovor a nechali nás tak nahlédnout do svého soukromí.

Doporučeno
Tohle je pět nejlepších masových polévek. Ve velkém žebříčku se objevilo i Česko Tohle je pět nejlepších masových polévek. Ve velkém žebříčku se objevilo i Česko 22. června 2024 v 10:10

Tom Acklerey byl dotázán, zda se doma o něčem hádají, a samozřejmě odpověděl, že ano. Důvod tě ale překvapí.
 
Rozpory mají nad tím, jaká čokoládová sušenka je lepší. Nedokáží se shodnout na tom, jestli Tim Tams, nebo Penguins. Tim Tams jsou víceméně australským pojetím legendárních britských sušenek Penguin. Jedná se o to, že Margot pochází z Austrálie, zatímco Tom z Velké Británie, každý tak bojuje za svou zemi.

Doporučeno
FOTO: Tohle je nejvyšší pes světa. Lidé si ho pletou s koněm, podle majitelů se bojí vysavače FOTO: Tohle je nejvyšší pes světa. Lidé si ho pletou s koněm, podle majitelů se bojí vysavače 16. června 2024 v 12:32

Dále prozradili, že pokud nepracují, tráví spolu 24 hodin denně a chtějí si jeden druhého co nejvíce užít. Pár se zúčastnil rozhovoru, aby propagoval svůj nový počin nazvaný Papa Salt Gin. Jedná se o drink stvořený přesně pro léto, minulý týden byl uveden na trh v jednom obchodním domě v Londýně.

Domů
Sdílet
Diskuse