Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2024 v 13:57
Čas čtení 0:42
Anna-Marie Hanzlíková

VIDEO: Nicole Kidman a vražedná idylka. Netflix odhalil svůj příští hit

VIDEO: Nicole Kidman a vražedná idylka. Netflix odhalil svůj příští hit
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY KRIMI SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix ukázal teaser na očekávanou novinku The Perfect Couple, na kterou se můžeš těšit už v září.

„Dokonalé životy mají nejvíc co skrývat,“ zní podtitul nového mysteriózního krimi The Perfect Couple. V něm se má mladá Amelia Sacks provdat do jedné z nejbohatších rodin na americkém ostrově Nantucket.

Klanu kraluje její budoucí tchyně – slavná spisovatelka Greer Garrison Winbury v podání Nicole Kidman. Ta při plánování svatby neplánuje nikoho šetřit až do momentu, kdy se na pláži objeví mrtvé tělo. Po boku Kidman se v sexy obsazení objeví ještě třeba Liev Schreiber, Dakota Fanning, Jack Reynor nebo Meghann Fahy. 

 

Minisérie vychází z knižní předlohy Elin Hilderbrand. Americká spisovatelka chrlí jeden romantický román za druhým, i proto ji New York Magazine označuje za královnu plážového čtení. Tenhle titul najdeš ostatně ihned v úvodu na jejím profilu na Wikipedii.

Doporučeno
Smutná zpráva pro hvězdu Yellowstonu. Pokračování jejího velkolepého filmu bylo odloženo na neurčito Smutná zpráva pro hvězdu Yellowstonu. Pokračování jejího velkolepého filmu bylo odloženo na neurčito 11. července 2024 v 14:31

Prodejně se jí ovšem výtečně daří, a tak jak glosuje The Playlist, pravděpodobně po jejím námětu nesahá Netflix naposledy. Pro její seriálovou premiéru zvolil každopádně detektivní prvotinu, Hilderbrand totiž proslula hlavně zmíněnými romantickými romány.

Většina jejích knih se odehrává v Nantucketu, což je proslulá letní americká destinace. V jednom ze zdejších luxusních sídel se tak odehrává právě i The Perfect Couple.

Domů
Sdílet
Diskuse