Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2024 v 15:05
Čas čtení 0:31
Anna Vondráková

Zemřela hvězda seriálu Beverly Hills 90210. Shannen Doherty podlehla rakovině

Zemřela hvězda seriálu Beverly Hills 90210. Shannen Doherty podlehla rakovině
Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard
ZAHRANIČÍ ÚMRTÍ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zemřela americká herečka Shannen Doherty. Bylo jí 53 let.

Herečka podlehla rakovině prsu, která jí byla diagnostikována již v roce 2015. V roce 2017 uvedla, že je v remisi. Za dva roky se však rakovina vrátila a rozšířila se. Nemoc ji však v hraní nezastavila a natočila ještě několik projektů. Minulý rok v červnu poté uvedla, že podstoupila ozařování kvůli rakovině, která se jí rozšířila do mozku. 

Doporučeno
Zemřela hvězda Osvícení. Shelley Duvall byla mnohem víc než jen oběť Zemřela hvězda Osvícení. Shelley Duvall byla mnohem víc než jen oběť 12. července 2024 v 16:00

„S těžkým srdcem vám oznamuji, že zemřela herečka Shannen Doherty. V sobotu 13. července prohrála svůj boj s rakovinou, se kterou bojovala mnoho let,“ uvedla Leslie Sloane v prohlášení pro server People.

Shannen Doherty se asi nejvíce proslavila rolí Brendy Walsh v seriálu Beverly Hills 90210. Zazářila ale i v dalších filmech a seriálech jako Čarodějky, Domeček na prérii nebo Holky se chtějí bavit taky. Z novějších projektů se objevila v seriálech North Shore a Riverdale.

Domů
Sdílet
Diskuse