Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2024 v 14:44
Čas čtení 0:44
Veronika Ábelová

„Jsem naprosto v šoku...“ Taylor Swift reagovala na pobodání dětí během akce spojené s její osobou

„Jsem naprosto v šoku...“ Taylor Swift reagovala na pobodání dětí během akce spojené s její osobou
Zdroj: Flickr/Sebastian Vital/volně k užití
HUDBA KRIMI TAYLOR SWIFT VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Během taneční lekce s tematikou Taylor Swift došlo k tragické události, při které muž pobodal nožem několik osob. Tři děti na následky zranění zemřely a sedm lidí zůstává v kritickém stavu. Zpěvačka vyjádřila lítost a soucit.

„Neustále mě zaplavuje hrůza ze včerejšího útoku v Southportu. Jsem naprosto v šoku...,“ napsala Swift na svůj Instagram. „Ztráta životů, nevinnost a strašlivé trauma, které utrpěli všichni, kdo tam byli, rodiny a první zasahující,“ pokračovala.

Doporučeno
Turista Svaťa cestuje z Brna do Austrálie po zemi. „Tálibánců jsem se nebál. Spaní většinou sháním až po setmění,“ říká Turista Svaťa cestuje z Brna do Austrálie po zemi. „Tálibánců jsem se nebál. Spaní většinou sháním až po setmění,“ říká 28. července 2024 v 8:00

„Byly to jen malé děti na taneční hodině. Jsem úplně v rozpacích, vůbec nevím, jak těmto rodinám vyjádřit svou soustrast,“ dodala Swift. Muže podezřelého z vraždy a pokusu o vraždu policie dopadla ještě tentýž den. Jde o sedmnáctiletého mladíka, motiv jeho činu zůstává neznámý.

taylor swift
Zdroj: IG/ @taylorswift

Ozbrojený muž vtrhl 29. července do třídy dětí ve věku od šesti do jedenácti let v britském Southportu. Dvě děti zemřely a osm dalších lidí bylo těžce zraněno. Mezi nimi i dva učitelé, kteří se snažili děti chránit. V úterý policisté doplnili, že o život přišlo v nemocnici i třetí dítě. Pro oběti tragické události byla zřízena řada sbírek včetně té, kterou vedou fanoušci a fanynky Taylor Swift.

Doporučeno
Romantické sci-fi s Joaquinem Phoenixem si získalo srdce mnoha lidí. Dojemný snímek míří na Netflix Romantické sci-fi s Joaquinem Phoenixem si získalo srdce mnoha lidí. Dojemný snímek míří na Netflix 29. července 2024 v 14:54
Doporučeno
Tohle je deset nejlepších knih jednadvacátého století. Souhlasíš s výběrem? Tohle je deset nejlepších knih jednadvacátého století. Souhlasíš s výběrem? 23. července 2024 v 8:28
Doporučeno
Unikly záběry z vraždy, které se dopustila Gypsy Rose Blanchard se svým přítelem Unikly záběry z vraždy, které se dopustila Gypsy Rose Blanchard se svým přítelem 30. července 2024 v 13:13

Taneční lekce inspirovaná umělkyní byla vyprodaná a děti si mohly vyrobit náramky, které si fanoušci Swift vyměňují na koncertech. Zpěvačka je momentálně na evropské části svého turné a ve Velké Británii by měla vystoupit v polovině srpna.

Domů
Sdílet
Diskuse