Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2024 v 13:30
Čas čtení 0:48
Ella Petrová

Mrkni na první ukázku k Ledovému království 3. Kdy film uvidíme?

Mrkni na první ukázku k Ledovému království 3. Kdy film uvidíme?
Zdroj: Walt Disney Pictures
FILMY A SERIÁLY DISNEY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Na pokračování oblíbeného animovaného muzikálu se můžeme těšit v roce 2027.

Čeho se dočkáme ve třetím díle? Co si pro nás studio Disney připraví tentokrát? Kreativní ředitelka Disney Jennifer Lee prozatím odhalila alespoň konceptuální vizuál ke třetímu dílu, který ukazuje Elsu na bílém koni a Annu na hnědém jelenovi. Za vizuálem stojí umělkyně Britney Lee. 


Ledové království se stalo nejlepším animovaným celovečerním filmem a obdrželo Oscara. Jennifer Lee ho napsala a spolurežírovala s Chrisem Buckem a oba díly odehrávající se ve fiktivním království Arendell se staly trháky.
 


První film měl premiéru již v roce 2013 a byl inspirován klasickou pohádkou Sněhová královna od Hanse Christana Andersona. Vydělal neuvěřitelných 1,28 miliardy dolarů, po uvedení se stal pátým nejvýdělečnějším filmem historie, v tuto chvíli je na 22. místě.
 
Přestože tu jsou tací, co muzikál neviděli, zcela jistě znají chytlavou píseň Let It Go – i té se podařilo vyhrát Oscara.
 
Druhý díl vyšel o šest let později a překonal originál, povedlo se mu vydělat 1,45 miliardy dolarů. V současnosti se jedná o 14. celosvětově nejvýdělečnější film poté, co dosáhl vrcholu na 10. místě. Co přinese třetí díl? Překoná své předchůdce? To zjistíme za tři roky, kdy ho Disney uvede do kin.

Domů
Sdílet
Diskuse