Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. srpna 2024 v 17:35
Čas čtení 0:31
Veronika Ábelová

Z Paříže do Říma. Pokračování čtvrté série Emily in Paris vypustilo do světa trailer

Z Paříže do Říma. Pokračování čtvrté série Emily in Paris vypustilo do světa trailer
Zdroj: Netflix/propagační materiál
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Všichni už čekají na pokračování druhé části nové série Emily in Paris. A trailer potvrdil i spekulace, že Emily zavítá do Říma.

Netflix prolomil napětí a zveřejnil trailer k druhé polovině nové série oblíbeného seriálu Emily in Paris. A je se na co těšit. V Emilyině marketingové agentuře se objeví nová posila z Ameriky v podobě Genevieve. Pokračovat bude i snad nikdy nekončící milostný trojúhelník mezi Gabrielem, Emily a Camille.

Jak píše v novém příspěvku na svém Instagramu Lily Collins: „Všechny cesty vedou do Říma.“ Tam Emily odjede s Marcellem, který se pro ní stane možná něčím víc, než jen obchodním partnerem.

Mindy se mezitím připravuje na Eurovizi a vyrovnává se s pracovní minulostí Nicolasova otce. Také přesvědčuje Emily, aby udělala něco spontánního. V tom jí pomáhá i Sylvie, která její cestu do Říma dokonce podporuje.

Čeká tě zkrátka spousta zvratů, dramat i opulentních módních kreací. Nové díly budou na Netflixu 12. září.

Domů
Sdílet
Diskuse