Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2024 v 13:55
Čas čtení 0:51
Ella Petrová

Princezna Kate se opět objevila na veřejnosti. Lidé jásají

Princezna Kate se opět objevila na veřejnosti. Lidé jásají
Zdroj: Kirsty Wigglesworth-WPA Pool/Getty Images
OSOBNOSTI KRÁLOVSKÁ RODINA ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Princezna Kate se opět objevila na veřejnosti. Lidé jásají

Celá královská rodina si v neděli vyrazila na bohoslužbu do skotského kostela Crathie Kirk nacházející se poblíž královského sídla Balmoral.
 
V přijíždějících autech byli fotografy mimo Kate zachyceni také princ William, král Karel III. s manželkou Camillou i malý princ George. Dále přijeli i princ Edward s manželkou a synem.
 

princezna kate
Zdroj: Profimedia


Kate se tak po zprávách o svých zdravotních potížích postupně vrací do veřejného života. V lidech to budí nadšení. Letos se objevila ještě na finále Wimbledonu a na průvodu Trooping The Colour.

Doporučeno
Princezna Kate vydala nové prohlášení, vztahuje se k její královské práci Princezna Kate vydala nové prohlášení, vztahuje se k její královské práci 19. července 2024 v 13:10

Princezně to moc slušelo. Oblékla si stejný khaki klobouk s peřím jako loni na tutéž událost.
 


Všichni se těší z toho, že je Kate opět mezi lidmi a věří, že se její zdravotní stav zlepšuje. „Jsem rád, že vidím princeznu Catherine venku, vypadá skvěle. Samozřejmě neznáme její skutečný zdravotní stav, ale velmi pomalý návrat ke královským povinnostem je považován za správný. U rakoviny je to pomalý proces...,“ napsal jeden z uživatelů pod článkem deníku Daily Mail.

Domů
Sdílet
Diskuse