Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2024 v 16:25
Čas čtení 0:49
Jela Vážanová

Rohony ruší koncerty. Leží v nemocnici se zraněním: „Mohlo to dopadnout hůř,“ říká

Rohony ruší koncerty. Leží v nemocnici se zraněním: „Mohlo to dopadnout hůř,“ říká
Zdroj: Instagram @10vpoli
OSOBNOSTI ČESKÝ RAP RAP NEWS
Uložit Uložené

Příspěvek rappera Rohonyho z nemocnice vyvolal spoustu dohadů.

Rohony, vycházející hvězda české rapové scény, zveřejnil na svém Instagramu příspěvek z nemocničního lůžka. V příspěvku svým fanouškům oznamuje, že kvůli zdravotnímu stavu ruší nadcházející koncerty. „Mrzí mě to, ale na několika blízkých shows se teď neuvidíme. Musím se dát do kupy. Vidíme se brzy. Makám na tom. Budu se těšit! Váš Roháč,“ napsal v popisku.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Rohony (@10vpoli)

Celým jménem Adam Rohony je rapper a fotbalista, který na českou hiphopovou scénu prorazil v roce 2023 s albem Superfly. Jeho tvorba čerpá inspiraci z vesnického života a hudby kulturních klubů. Je aktivní také na TikToku a HeroHero, kde natáčí komediální seriál Návrat krále o svém návratu na fotbalové hřiště.

Doporučeno
Rohony: Na rapový standard kašlu, jsem vizuální umělec. Návrat krále chci dostat do kin jako film Rohony: Na rapový standard kašlu, jsem vizuální umělec. Návrat krále chci dostat do kin jako film 17. ledna 2024 v 18:00

Komentáře pod příspěvkem vyvolaly několik spekulací o tom, co se rapperovi vlastně stalo. Rohony se totiž zúčastnil chorvatského Zrće Festivalu. K jeho zranění došlo brzy poté. I když fantazie jeho followers viní potyčku se slovenským rapperem Separem, Rohony sdělil CNN Prima News, že si zranění přivodil sám. 

Prý po své chorvatské show oslavoval postup Sparty do Ligy mistrů trochu moc divoce a neuváženě skočil do mělkého bazénu. „Jeden metr hluboký bazén a šipka bez rukou,“ citují CNN Prima News rappera. „Měl jsem štěstí, mohlo to dopadnout mnohem hůř,“ dodal ještě Rohony.

Domů
Sdílet
Diskuse