Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2024 v 15:03
Čas čtení 0:45
Magdalena Trajerová

VIDEO: Diváci Clash of the Stars vítali Gelnarovou zdviženou pravicí

VIDEO: Diváci Clash of the Stars vítali Gelnarovou zdviženou pravicí
Zdroj: Instagram/hanka_gelnarova
SPORT CLASH OF THE STARS
Uložit Uložené

Diváci sobotního Clash of the Stars přivítali Hanu Gelnarovou hajlováním. Naráželi tak na její nedávnou kauzu.

V sobotu proběhl již devátý galavečer Clash of the Stars. Mimo jiné v něm nastoupila i Hana Gelnarová proti své sokyni Angie Mangombe. Gelnarová do souboje nastoupila, ačkoliv část fanoušků žádala, aby byla ze souboje vyškrtnuta. Influencerka totiž v polovině srpna zveřejnila video, na kterém se svými přáteli hajlovala. Několik diváků ji proto při nástupu zřejmě v nevhodném žertu zdravilo zdvihnutou pravicí.

Influencerka na několik minut zveřejnila na své instagramové stories video, na němž s přáteli hajlovala. V pozadí navíc hrála německá hudba, na obrazovce televize vlála německá vlajka se symbolem železného kříže. Gelnarová svůj čin omlouvala neznalostí, domnívala se údajně, že si dle jejích slov hráli „na mažoretky a vojáčky“. Případem se přesto zabývají pražští kriminalisté, hajlování na veřejnosti může být trestné. 

Doporučeno
Clash of the Stars končí! Organizace brzy uspořádá svůj poslední turnaj Clash of the Stars končí! Organizace brzy uspořádá svůj poslední turnaj 8. září 2024 v 9:30

Není to první kontroverze a problém, se kterým se organizátoři Clash of the Stars v poslední době potýkali. Jeden z jejich bojovníků údajně obtěžoval 13letou dívku, česká pornoherečka házela na tiskové konferenci zvířecí výkaly. Možná i proto oznámila organizace, že v listopadu proběhne poslední galavečer.

Domů
Sdílet
Diskuse