Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2024 v 12:00
Čas čtení 0:39
Magdalena Trajerová

Z velkolepého MMA zápasu nic nebude. McGregor s Chandlerem bojovat nebude

Z velkolepého MMA zápasu nic nebude. McGregor s Chandlerem bojovat nebude
Zdroj: Getty Images/Steve Marcus
SPORT BOJOVÉ SPORTY CONOR MCGREGOR
Uložit Uložené

Z dlouho očekávaného zápasu Conora McGregora a Michaela Chandlera sešlo. Chandlera přestalo bavit čekání.

Dlouho očekávaný zápas byl v řešení přibližně dva roky. Conor McGregor se po dlouhé pauze chystal vrátit do UFC. Svůj návrat měl oslavit soubojem s Michaelem Chandlerem. Šéf UFC Dan White ale v podcastu Spinning Backfist oznámil, že Chandler nebude soupeřem McGregora. Informoval o tom server Top-fight.

Doporučeno
Muradov: Nic na mě nemají, o papíry v Česku budu dál bojovat. Po zápase pojedu na dovolenou Muradov: Nic na mě nemají, o papíry v Česku budu dál bojovat. Po zápase pojedu na dovolenou 13. září 2024 v 8:30

„Chandler řekl, že ho už nebaví čekat, že chce zápas. A ten mu dáme,“ řekl White. Bojovník známý svým agresivním stylem se na zápas s irským McGregorem dlouho připravoval. Byl proto i terčem výsměchu fanoušků, kteří mu vyčítali, že možná čeká na někoho, kdo se vrátit vůbec nemusí. Chandler vždy tvrdil, že v McGregorův návrat pevně věří, zřejmě ale i jemu už přetekl pohár trpělivosti.

White potvrdil, že se McGregor vrátí v prvním čtvrtletí příštího roku, kdo ale bude jeho prvním soupeřem, není známé. Spekuluje se nad jmény Nate Diaz či Jorge Masvidal, kteří tvrdí, že by se také do UFC rádi vrátili. Stejně tak Justin Gaethje. Vyloučen není ani Dustin Poirier chystající se pomalu na svůj poslední zápas.

Domů
Sdílet
Diskuse