Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 19. října 2024 v 11:21
Čas čtení 0:46
Anna Vondráková

Tom Holland promluvil o Spider-Manovi 4, společně se Zendayou už četl scénář. Co o něm říká?

Tom Holland promluvil o Spider-Manovi 4, společně se Zendayou už četl scénář. Co o něm říká?
Zdroj: Columbia Pictures
FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY SPIDER-MAN: NO WAY HOME TOM HOLLAND ZENDAYA
Uložit Uložené

Rozpracovanou verzi scénáře pro nový film se Spider-Manem už Tom Holland četl spolu se Zendayou. Byli z něj nadšení, ale ještě se na něm musí pracovat.

V rozhovoru pro Rich Roll Podcast Holland přiznal, že se mu už do rukou dostal návrh scénáře pro očekávané pokračování. „Je třeba na něm zapracovat, ale scenáristé odvádějí skvělou práci,“ podotkl dle serveru Variety.

„Jednou z věcí je, že u Marvelu je váš film jen malým kolečkem ve velkém stroji,“ řekl. „Ten stroj musí běžet dál. Musíte se ujistit, že se do té časové osy vejdete ve správný čas, aby to prospělo celému projektu. To je jedna z výzev, které čelíme,“ dodal.

Doporučeno
Tom Holland má s Andrewem Garfieldem a Tobym Maguirem skupinový chat s tím nejroztomilejším názvem Tom Holland má s Andrewem Garfieldem a Tobym Maguirem skupinový chat s tím nejroztomilejším názvem 15. června 2023 v 17:04

Dále uvedl, že scénář zaujal i další hvězdu filmu. „Četl jsem ho před třemi týdny a opravdu mě to nabudilo. Se Zendayou jsme si sedli a četli ho společně a chvílemi jsme poskakovali po obýváku, jako by to byl skutečný film hodný respektu fanoušků.“

Postavu Petera Parkera (nebo taky Spider-Mana) před ním ztvárnili také Tobey Maguire a Andrew Garfield. Tom Holland se objevil v hlavní roli tří předcházejících dílů, v posledním s názvem Spider-Man: Bez domova na jeho postavu jeden ze záporáků Doctor Strange vyslal kouzlo, které způsobilo, že celý svět, včetně jeho dvou nejbližších přátel, zapomněl na to, kdo je. Můžeme tak předpokládat, že čtvrtý díl na tento problém naváže.

Domů
Sdílet
Diskuse