Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
včera 21. října 2024 v 7:00
Čas čtení 0:58
Magdalena Trajerová

„Bylo to o fous.“ Hvězda Top Gearu podstoupila akutní operaci srdce

„Bylo to o fous.“ Hvězda Top Gearu podstoupila akutní operaci srdce
Zdroj: Amazon Originals
OSOBNOSTI FILMOVÉ OSOBNOSTI ZDRAVÍ
Uložit Uložené

Jeremy Clarkson uvedl, že musel podstoupit urgentní operaci srdce. Jeho zdravotní stav se začal zhoršovat během dovolené, po návratu domů příznaky vyeskalovaly natolik, že byl odvezen do nemocnice s podezřením na infarkt.

V článku pro The Sunday Times hvězda pořadů The Grand Tour a Clarksonova farma popisuje, že byl celý zpocený, měl svíravý pocit na hrudi a v levé ruce mu mravenčilo. Zmiňuje, že naštěstí neměl infarkt, ale přiznal, že pokud by to tak nevypadalo, nikdy by ho do nemocnice neposlali.

Doporučeno
Lili: Jsem spokojená single žena. Real Talku dávám rok Lili: Jsem spokojená single žena. Real Talku dávám rok 20. října 2024 v 9:30

Clarkson dodal, že nepříjemné příznaky ho provázely už na dovolené u Indického oceánu. Údajně cítil slabost v nohách, když se postavil, bojoval s plaváním a nemohl sejít ze schodů, aniž by se držel někoho za ruku.

„Všechny tyto problémy se projevily během jediného dne, což způsobilo, že zbytek mé dovolené byl nesmírně pohodový, protože jsem jen seděl v křesle, pil víno a jedl sýr,“ popsal s vtipem.

Doporučeno
Co se stalo Liamovi? Problémy měl už dlouho, mluvil o závislosti i temných myšlenkách Co se stalo Liamovi? Problémy měl už dlouho, mluvil o závislosti i temných myšlenkách 17. října 2024 v 15:05
Doporučeno
Nejchválenější seriál současnosti odhalil záběry ze zbylých epizod. Fanoušci spekulují, jestli uvidíme obří cameo Nejchválenější seriál současnosti odhalil záběry ze zbylých epizod. Fanoušci spekulují, jestli uvidíme obří cameo 18. října 2024 v 10:21
Doporučeno
Vyzkoušela jsem virální náplasti na akné, které si oblíbil i Justin Bieber. Jsou satisfying videa z TikToku pravdivá? Vyzkoušela jsem virální náplasti na akné, které si oblíbil i Justin Bieber. Jsou satisfying videa z TikToku pravdivá? 18. října 2024 v 7:05

Po návratu domů přišlo ovšem náhlé zhoršení. Ve středu ráno byl proto herec převezen do Johna Radcliffa v Oxfordu. Lékaři zde vyvrátili podezření na infarkt, odhalili ale, že je u Clarksona nutné provést akutní operaci srdce kvůli ucpané tepně. Herci byl proto do srdce voperován stent – pružinka, která roztáhne cévu a umožní lepší průtok krve.

„Bylo to o fous,“ zhodnotil situaci po operaci Clarkson. Uvedl ale, že se již z nemocnice po operaci vrátil domů a nyní se zotavuje tam.

Clarkson spolu se svými kolegy Jamesem Mayem a Richardem Hammondem v září završili úspěšnou sérii Grand Tour. Stejná trojice je známá také díky populárnímu motoristickému pořadu Top Gear. Clarksonova farma se dočkala čtyř úspěšných sérií a podle nedávných náznaků bychom se mohli brzy dočkat i páté.

Domů
Sdílet
Diskuse