Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
26. října 2024 v 10:17
Čas čtení 1:40
Anna Vondráková

Tom Cruise a jeho rybí úchylka. Konspirační teorie ovládla TikTok

Tom Cruise a jeho rybí úchylka. Konspirační teorie ovládla TikTok
Zdroj: Paramount Pictures
OSOBNOSTI TIKTOK TOM CRUISE
Uložit Uložené

To, že bude v současnosti 62letý herec kolovat na sociálních sítích pro mladé, by si tipnul asi jen málokdo. Ještě neuvěřitelnější je ale důvod proč.

Cruise má totiž podle některých uživatelů jakousi sexuální úchylku na syrové ryby. Několik anonymních svědků tvrdí, že herce vidělo vcházet na veřejné záchody s rybou v ruce a odcházet bez ní. Důležité je ale zdůraznit, že zatím jde o opravdu nepodloženou teorii, žádný ze svědků zatím nepromluvil veřejně a ani sám Cruise se k situaci (pochopitelně) nevyjádřil.

Trend má kořeny už v roce 2020. Tehdy se na blogu Crazy Days & Nights, který údajně vede anonymní hollywoodský právník z oblasti zábavního průmyslu, objevilo tvrzení, že někdo viděl nejmenovanou celebritu, jak si na trhu v Itálii koupila syrového mořského ďasa a pak s ním vešla do koupelny, odkud po deseti minutách odešla.

„Měl na sobě roušku (vlastně dvě, jednu na druhé), ale věděl jsem, že je to on, protože měl s sebou ochranku, a protože jsem slyšel, že natáčí ve městě,“ stálo v příspěvku. Ačkoliv v něm autor herce nejmenoval, aktivní fanoušci vypátrali, že zrovna v tu dobu v Římě natáčel právě Tom Cruise. Šíření drbů také pomohly paparazzi snímky, na kterých kráčí po městě a na obličeji má právě dvě roušky.

Doporučeno
Nový beauty trend válcuje TikTok. Vyzkoušela ho dokonce i Taylor Swift Nový beauty trend válcuje TikTok. Vyzkoušela ho dokonce i Taylor Swift 10. října 2024 v 15:01

O několik měsíců později se na webu objevil další příběh v rybí sáze, ve kterém se píše: „Herci to chvíli trvalo, protože pečlivě zkoumal každou rybu. Nakonec si jednu vybral, požádal muže, aby ji nebalil. To byl vlastně jediný důvod, proč jsem ho sledoval. Myslel jsem si, že třeba natáčejí nějaký film nebo tak něco a potřebují nutně novou rekvizitu,“ vysvětluje.


„Šel s rybou na pánské záchody a najednou se vrátil bez ryby. Byl jsem opravdu zvědavý, tak jsem šel dovnitř a našel jsem rybu v odpadcích, zabalenou v obrovském množství papírových ubrousků,“ popisuje.

Do třetice všeho dobrého se ozval další údajný svědek. „To mi připomnělo, co jsem před mnoha lety viděl v pekingském supermarketu. Jednoho dne, někdy v roce 2013 nebo 2014, jsem viděl muže, jak jde k pultu s čerstvými rybami a jednu si objednává.“

Doporučeno
TikTok marketing v akci. Reklama na hotel poblíž českých hranic pobavila internet TikTok marketing v akci. Reklama na hotel poblíž českých hranic pobavila internet 25. srpna 2024 v 13:31

„Měl vedle sebe dva černě oděné muže a na očích měl sluneční brýle. Dlouhé minuty si prohlížel nabídku ryb a pak si objednal jednu celou zvanou Pompano. Při zavíračce mi nadřízený řekl, že jednu rybu tohoto druhu našel v odpadkovém koši na záchodě.

Všichni samozřejmě víme, jak fungují sociální sítě a tak ačkoliv se jedná o naprosto šílenou a nepodloženou teorii, uživatele na internetu naprosto pobláznila. A teď už nám zbývá jen čekat, jestli se k trendu vyjádří i sám Tom Cruise. 

Domů
Sdílet
Diskuse