Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 28. října 2024 v 10:35
Čas čtení 0:52
Ella Petrová

V New Yorku se konala soutěž dvojníků Timothéeho Chalameta. Dorazil i ten skutečný

V New Yorku se konala soutěž dvojníků Timothéeho Chalameta. Dorazil i ten skutečný
Zdroj: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images
OSOBNOSTI CELEBRITY SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) TIMOTHÉE CHALAMET
Uložit Uložené

Timothée Chalamet všude, kam se podíváš. Toto pozoruhodné setkání proběhlo v New Yorku, nedopadlo ale úplně podle představ. Policie zadržela jednoho z dvojníků.

New York se během nedělního odpoledne proměnil v dav plný chlapců vypadajících jako Timothée Chalamet. Tmavé kudrnaté vlasy, hnědé oči, výrazné lícní kosti. Přesně to bylo možné spatřit během této komické události hned několikrát. A co víc? Tuto příležitost si nenechal ujít ani samotný herec.

Doporučeno
Mishala z Love Islandu se zúčastnila Diddyho pověstné white party. Na afterparty mohla jít jen polonahá Mishala z Love Islandu se zúčastnila Diddyho pověstné white party. Na afterparty mohla jít jen polonahá 27. října 2024 v 15:04

Každý Timothée byl trochu jiný, někdo se převlékl za jeho ikonickou roli Willyho Wonky, jiný zase za Boba Dylana, kterého ztvárňuje ve filmu Úplně neznámý, další pak v jeho obyčejném denním outfitu. V jednu chvíli herec, kterému byla celá soutěž věnována, všechny překvapil, když se na akci objevil a začal všechny své fanoušky zdravit, mávat na ně a pořizovat si s nimi fotografie.
 


Celá událost se zvrtla v momentu, kdy se zjistilo, že dav neměl povolení ke shromažďování. Proto na místo zanedlouho dorazila policie a nejméně jednoho účastníka zadržela a předvolala. Na sociální síti X (dříve Twitter) se sdílelo mnoho videí z události, u jednoho z nich účastník tvrdil, že organizátor akce byl zatčen.
 


Na videu zachyceném agenturou AP je slyšet, jak houkají sirény a policie oznamuje „Všichni dostanete předvolání“ přes megafon, aby povzbudila dav, aby se rozešel. 

Domů
Sdílet
Diskuse