Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2015 22:06
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Student si udělal srandu z AZ-kvízu, ze soutěže podle plánu odešel jako nejhorší hráč historie

ZAJÍMAVOSTI SOUTĚŽ
Uložit Uložené

Ladislav Zibura se v úterý stal nejhorším hráčem historie AZ-kvízu. Nejednalo se ovšem o jeho selhání, ale pouhou recesi.

Nebývá zvykem, aby se v televizních vědomostních soutěžích objevili hráči s předem připraveným plánem neodejít z zní za každou cenu jako vítěz. A co víc, stát se nejhorším hráčem historie. Přesně to se ale v úterním díle AZ-kvízu podařilo mladému studentovi z Brna Ladislavu Ziburovi, který se do tradiční soutěže České televize přihlásil z čisté recese a snahy pobavit národ, což se mu zatím očividně daří. Jeho taktika byla prostá, leč efektivní, a sice zabrat vždy jen ta nejvzdálenější políčka od těch již získaných a poté, co jeho soupeř Petr měl zabranou již asi polovinu pyramidy, volil pole zcela zbytečná. Horší strategie asi ani neexistuje. Petr se k taktice brněnského vtipálka ochotně připojil a tři strany se rozhodl nepropojit, vyhrál tak jen na počet získaných polí. Celá nečekaná událost přirozeně zaskočila celý televizní štáb a také moderátorku soutěže Evu Machourkovou, kterou mladíkův výstup upřímně pobavil, jelikož do obvykle nudné a nezábavné hry vnesl trochu odlehčené atmosféry a svěží přístup. 

Student si udělal srandu z AZ-kvízu, ze soutěže podle plánu odešel jako nejhorší hráč historie
Domů
Sdílet
Diskuse