Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2016 14:45
Čas čtení 0:00
Miroslav K.

Trio MythBusters se v plné parádě vrací v novém projektu z dílny Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Po ani ne roku nás opět čeká odkrývání těch největších záhad a šíleností. A aby toho nebylo málo, tak hned od Netflixu.

5. března jsme se bohužel definitivně rozloučili s původním projektem Discovery (Beyond Television Productions), MythBusters, kterým nás od roku 2003 provázela dvojice Adam Savage a Jamie Hyneman, přičemž jim sekundovala mladá trojice ve složení Kari Byron, Tory Bellec a Grant Imahara. O to více zamrzelo fanoušky celého programu, když byli před poslední sérií z Bořičů mýtů definitivně vyškrtnutí a museli jsme ji tak zvládnout bez nich. Dnes už je ale všechno jinak, protože se pošeptává o návratu projektu, tentokrát pro Science Channel (ten také vlastní Discovery). Kanál ale už nemá zájem o staré tváře (nebo naopak?), a tak hledá mladou krev na přeobsazení. Pokud se vše podaří dotáhnout do zdárného konce, je pravděpodobné, že po úspěchu by se program mohl vrátit přímo na Discovery. To jsou však ale jen nepotvrzené zprávy.

Trio MythBusters se v plné parádě vrací v novém projektu z dílny Netflixu
Zdroj: Netflix

Mnohem zajímavější informace dorazila před pár hodinami spolu s trailerem. Netflix totiž rozšiřuje řady svých projektů o White Rabbit Project, ve kterém se ke staré práci vrátí výše zmíněná trojice původních MythBusters. Oblíbená trojka pomyslně nahlédne do králičí nory, aby odkryla a vysvětlila zajímavosti, respektive vyvrátila/potvrdila mýty o různých jevech a věcech spojených s pop-kulturou, vědou a historií. My už jen dodáme, že tento projekt bude na Netflix premiérovat již 9. prosince, přičemž už nyní se můžete níže podívat na bláznivý trailer. Dáte starým známým opět šanci

Domů
Sdílet
Diskuse