Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2016 17:16
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Projekt COOLHUNTERS minulý týden lovil talenty. Podívej se, jak to na soutěži a párty v jednom vypadalo (Video)

REFRESHER SOUTĚŽ
Uložit Uložené

Čtyři kategorie, čtyři porotci a plno talentu. Asi tak by se dalo shrnout finále projektu COOLHUNTERS.

Myslím, že nebudeme přehánět, když prohlásíme, že klasické talentové soutěže, okupující naše televizní obrazovky již nějaký ten rok, ztratily na atraktivitě (pokud vůbec nějaké nabyly). I možná proto vznikl projekt COOLHUNTERS, který je platformou pro začínající umělce. No a my vám dnes přinášíme video report, abychom vám ukázali, jak to minulý čtvrtek na finálovém večírku v Praze vypadalo.

8. prosinec totiž patřil v pražském Micronu talentu, párty a inspiraci. Soutěž rozdělená na čtyři kategorie (Art, Music, Freestyle a Dance) funguje na bázi klasické poroty, která však zároveň klasickou až tak úplně není. V oblasti Art je totiž hodnotitelem David Kačírek, jeden ze zakladatelů Life is Porno, produkční a nadšený street artista. Dále rozhodoval DJ Brian z Evropy 2, který si vzal na starost hudební sekci, následuje David Neumann, vicemistr Evropy v barmanské show – ten dohlížel na Freestyle. Inspirativní kvarteto uzavírá Yemi A. D., choreograf, který se kupříkladu podílel na Yeezus show Kanyeho Westa. Yemi měl logicky na svědomí všechny tanečníky.

Z usilovného klání nakonec vzešli čtyři vítězové, vždy jeden z kategorie. Svým uměním oslnila Kristýna Antošová, hudebně se prosadil Pavel Kakeš, v rámci šikovnosti na napnutém laně uspělo duo ve složení Michal Pírek a Lukáš Černý, no a nakonec své tělo k vítězství rozpohyboval Pavel Hajduch.

Doporučeno
Chceš brázdit ulice města v novém MINI Cooperu? Zapoj se do soutěže Coca-Cola, vyhrát můžeš i další hodnotné ceny Chceš brázdit ulice města v novém MINI Cooperu? Zapoj se do soutěže Coca-Cola, vyhrát můžeš i další hodnotné ceny 9. října 2023 10:30

Na každého vítěze tak čeká štědrá odměna v hodnotě 100 000 korun, v rámci níž si může každý ze čtyř snaživců splnit svůj sen, který před soutěží porotcům předestřel. My gratulujeme všem výhercům a nyní už se podívejte na zhodnocení akce, které vám opět přináší naše Kateř!

Domů
Sdílet
Diskuse