Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2017 12:23
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

3. série Daredevila se začne natáčet ještě letos! Vrátí se i Punisher a Elektra?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix ve spolupráci s Marvelem nenechávají nic náhodě.

Po Jessice Jones a prvních recenzích na Lukea Cage, které hovořily o minimálně tak dobrém seriálu jako v případě Daredevila, jsem nechápal, jak si Netflix může držet úroveň na třech různých frontách. 13dílný formát sem tam více ublíží než prospěje (odnesl si to zejména Luke Cage a Iron Fist), ale u Daredevila to jaksi neplatí, protože každá minuta strávená s postavami v seriálu je darem. První dvě série byly vynikající a na rozdíl od zbývajících tří seriálů má Daredevil reálnou šanci stát se nesmrtelný televizním počinem. Jessica je fajn, ale bez Purple Mana se druhé série bojím (právě se začala natáčet), no a Luke Cage při pohledu na zahraniční recenze zklamal. Stále šlo o jemně nadprůměrný seriál, ale dokud Netflix neupustí od formátu 13dílných sérii (u Defenders nás překvapivě čeká epizod jen 8, takže naděje umírá poslední), na další série se až tak těšit nebudu.

Vzhledem k totálnímu fiasku v podobě Iron Fista (osky se obětoval a dodíval se na to, ale tentokrát bude muset stačit extrémně mini „recenze“) bych uvítal, kdybychom se dočkali „zfilmování“ Heroes for Hire, jelikož jak Luke, tak i Iron Fist budou potřebovat diváky (obzvláště druhý jmenovaný si bude muset napravit pošramocenou pověst). Po všech 4 seriálech tak můžeme spokojeně poznamenat, že na Daredevila se nechytá ani jeden z nich, takže to celé není až tak úplné růžové. Vše ale může změnit týmovka The Defenders, která dorazí 18. srpna 2017. Následovat bude první série Punishera, která se momentálně natáčí (na Netflixu se objeví nejdříve na podzim) a tím nám skončí neoficiální první kolo neboli Phase 1. Všichni hrdinové a antihrdinové budou po dnešním roce představení, The Hand bude pravděpodobně poraženo (alespoň zčásti) a jednotliví hrdinové budou mít prostor na rozvíjení svých linek.


V roce 2018 by tedy měly dorazit hned tři seriály. Minimálně. Na jaře vyjde Jessica Jones, v létě/na podzim Daredevil a koncem roku bych očekával Lukea Cage, případně druhou sérii Punishera (záviset bude na kvalitě a úspěchu seriálu). Netflix může ale překvapit a můžeme se dočkat buďto několika seriálů, nebo rovnou něčeho zcela nového. V každém případě, ačkoli to není oficiální, Charlie Cox, představitel Daredevila, se nechal slyšet, že 3. série se začne natáčet ještě tento rok. A já mu věřím. Pokud se i v týmovce nepostarají o The Defenders a Elektru (podle dohadů je v týmovce na 100 %), Daredevila čeká Kingpin, nějaké ty problémy nadělá asi i Frank Castle aka Punisher a mnozí očekávají (respektive doufají), že se dočkáme nového záporáka, jmenovitě Bullseye. Také byste ho v seriálu uvítali, nebo chcete někoho zcela jiného?
 
Slibovaná mini mini recenze na nejhorší seriál ze spolupráce Netflix - Marvel:
Iron Fist bohužel funguje ze všech členů týmu The Defenders nejméně. Tvůrci se po zbytečně dlouhém Cageovi nepoučili a opět dodrželi třináctidílný formát jedné série, který Iron Fistovi ublížil mnohem víc než hrdinovi z ulic Harlemu. Příběh Dannyho Randa začíná zpočátku nadějně a po prvních čtyřech epizodách zdánlivě ujišťuje diváka, že počkat si na to pravé ořechové se rozhodně vyplatí. Nuže, omyl. Iron Fist je totiž pouze podprůměrnou směsí nudného příběhu, příšerných dialogů, logických děr, nezajímavých postav a především extrémně tragických bojových choreografií. Tu nejlepší nabídne samotné intro, a to jednoduše mluví za všechno.

3. série Daredevila se začne natáčet ještě letos! Vrátí se i Punisher a Elektra?
3. série Daredevila se začne natáčet ještě letos! Vrátí se i Punisher a Elektra?
Domů
Sdílet
Diskuse