Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2017 13:20
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Na Beats for Love v červenci přijede Wilkinson! Festival slibuje nejsilnější lineup v historii

REFRESHER
Uložit Uložené

Wilkinson, Miss K8, čeští N.O.H.A., ale i bratrské duo Ragga Twins. Sestava Beats for Love je nabitá už teď, ale organizátoři prohlašují, že to stále není vše.

Šílení Dope D.O.D., průkopník zpěvného drum and bassu Danny Byrd, hardstylový Zatox nebo český Forbidden Society. O těchto jménech fanoušci festivalu Beats for Love vědí už nějakou tu chvíli. Co je však nového? Do areálu Dolních Vítkovic se na začátku července podívá i Wilkinson!

Ano je to tak, největší taneční festival v srdci Evropy Beats for Love odhaluje čím dál víc světových interpretů a slibuje ještě větší a zvučnější jména! Mezi těmi, které již pořadatelé zveřejnili nechybí jak již zmiňovaný Wilkinson, nejlepší hardcore DJka světa Miss K8, nejlepší breakbeat DJka Lady Waks nebo legenda Krafty Kuts, který vystoupí i se svým dvorním Dynamite MC. Na line upu festivalu se objevují i live projekty jako kapela N.O.H.A. či bratrské duo Ragga Twins.

Letos se našemu booking týmu opravdu dařilo, a tak se budeme těšit na spousty světových hvězd napříč všemi tanečními styly. Mnoho z nich jsme již zveřejnili, ale spousta jich na své oznámení teprve čeká. Rozhodně letos půjde o nejsilnější line up v 5leté historii festivalu, na který jsme již teď opravdu hodně hrdí,“ komentuje nové, již zveřejněné, ale i zatím utajované jména ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Novinky v rámci rovných beatů zaznamenala EDM & Trance stage, kde vystoupí legendární trance producent a DJ z Holandska Richard Durand nebo jeho mladý a velice nadějný krajan Estiva. „House stage v tomto roce přivítá jedno z nejžhavějších jmen současné house music, italského producenta a DJe, který si říká Riva Starr. Ten například spolupracuje na skladbách s Fatboy Slimem, což je kapacita světové taneční hudby,“ odtajňuje organizační tým další jméno.

Na Beats for Love v červenci přijede Wilkinson! Festival slibuje nejsilnější lineup v historii

Vstupenky jsou aktuálně v prodeji za 490 Kč + poplatky předprodejce. V prodeji jsou i VIP vstupenky, lístky do Love kempu a na festivalové parkoviště. Veškeré informace naleznete na webových stránkách nebo na Facebooku festivalu.

Domů
Sdílet
Diskuse