Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2017 v 16:01
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Na Štědrý den zavřeno. Penny Market se rozhodl vyjít vstříc svým zaměstnancům, aby Vánoce mohli prožít s rodinou

ZAJÍMAVOSTI VÁNOCE
Uložit Uložené

V Penny Marketu si na Štědrý den nic nekoupíte. Zaměstnanci všech 370 prodejen dostanou volno.

Obchodním řetězec Penny Market si na letošní rok připravil vánoční dárek jak pro zákazníky, tak i pro samotné zaměstnance. Přestože totiž podle zákona může mít síť obchodů na Štědrý den otevřeno až do poledne, rozhodlo se vedení dát svým zaměstnancům na Vánoce celý den volno. A to ve všech svých 370 prodejnách po celé republice.

„Pro Penny Market je obzvlášť důležité zajistit svým zaměstnancům náležité pracovní podmínky. Chceme, aby si odpočinuli po hektickém předvánočním období. Zároveň je to i poděkování za jejich celoroční práci. Budeme rádi, když stráví vánoční svátky v rodinném kruhu,“ cituje server iDNES slova jednatele společnosti Martina Peffeka.

Zkrátka však nepřijdou ani zákazníci. Ti se totiž v období před vánočními svátky mohou těšit na prodloužení otvírací doby, což jim má ulehčit náročné vánoční přípravy. „V těchto dnech mohou v našich prodejnách očekávat rozšířenou nabídku za zvýhodněné ceny,“ dodává Peffek. Jak se vám nápad Penny Marketu zamlouvá? Dejte nám vědět níže v komentářích.

Na Štědrý den zavřeno. Penny Market se rozhodl vyjít vstříc svým zaměstnancům, aby Vánoce mohli prožít s rodinou
Zdroj: commons.wikimedia.org/Zákupák
Domů
Sdílet
Diskuse