Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2018 15:18
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Tom Hardy je Venom! Debutové záběry z očekávané temné komiksovky působí mysteriózně a akčně zároveň

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Debutový teaser trailer k očekávanému Venomovi je konečně tady!

Asi první skutečně výraznou informací ohledně zfilmování populárního antihrdiny Venoma byla zpráva o obsazení hlavní role charismatickým Tomem Hardym. V daném bodě si očekávaná komiksovka od Sony Pictures získala pozornost fanoušků po celém světě.

A i když se o finální verzi scénáře postarala Kelly Marcel, která stojí za velmi kritizovaným Fifty Shades of Grey, věříme, že v případě Venoma půjde o zcela odlišnou kvalitativní úroveň. Navíc kromě ní na scénáři pracoval i Scott Rosenberg (Jumanji) a Jeff Pinkner (The Dark Tower).

Místo traileru jsme dostali teaser, kde Venoma vidíme teprve jako prvotní mimozemskou bytost v nádobě. Poznáváme hlavně Hardyho v roli Eddieho Brocka, jeho přítelkyni Anne (skvělá Michelle Williams) a celkově se připravujeme na nastavenou atmosféru.

Ve snímku kromě Hardyho (Dunkirk, Mad Max: Fury Road) uvidíme herce jako Michelle Williams - postava Ann Weying (Manchester by the Sea), Scott Haze (Only the Brave), Jenny Slate (Gifted) a Riz Ahmed (Rogue One: A Star Wars Story).

Uvidíme ale ve filmu i Toma Hollanda alias novodobého Spider-Mana? Samotný herec a producenti Kevin Feige a Amy Pascal tvrdí, že s postavou Spider-Mana určitě nemáme počítat. A to dokonce ani v nějaké malé cameo roli. V každém případě ale neřekli, že bychom na scéně nemohli zahlédnout Petera Parkera bez jeho pavoučí uniformy, no ne? Naděje přece umírá poslední.

Od Venoma si slibujeme hodně. Vzhledem k ratingu R samozřejmě počítáme i s pořádně drsnými boji, ve kterých nebudou chybět mnohé, dětem nepřístupné záběry. A debutový trailer jasně naznačuje, že o tvrdou akci ve filmu nebude nouze. O režii se postará Ruben Fleischer (Zombieland) a premiéru lze očekávat 5. října 2018.

Tom Hardy je Venom! Debutové záběry z očekávané temné komiksovky působí mysteriózně a akčně zároveň
Zdroj: Sony Pictures Releasing
Domů
Sdílet
Diskuse