Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2018 10:59
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Nacisté chtějí proniknout do alternativní reality a odboj se chystá na finální střet. Třetí série The Man in the High Castle bude strhující

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Třetí série skvělého dystopického seriálu se nám konečně představuje v první ukázce. Zdá se, že se máme na co těšit!

Dystopický seriál The Man in the High Castle vycházející z románu Philipa K. Dicka si letos odbude již svou 3. sérii. První se setkala s chválou kritiků i diváků, druhá sice podle zahraničních kritiků trochu zakopla, avšak podle nás se stále pokračovalo ve vysoce nastavené úrovni.

Jsme proto zvědaví, co si pro nás tvůrci připraví do budoucna. Náznaky toho, co nás čeká, můžeme vidět i v následujícím teaseru, který se objevil při příležitosti San Diego Comic-Conu.

Jak fanoušci vědí, seriál se odehrává v alternativní realitě, kde se nacistickému Německu a jeho spojencům podařilo vyhrát druhou světovou válku. V 60. letech je už dávno podrobena i Amerika, která je rozdělena na Velkou nacistickou říši, Japonské pacifické státy a Neutrální zónu.

Mezi mocnostmi Japonska a nacistickou částí Ameriky vzniká studená válka, která se může zvrhnout v jadernou katastrofu. Zároveň mezi účastníky odboje kolují filmy od člověka s přezdívkou Muž z vysokého zámku, které zobrazují několik odlišných realit, včetně té, kde nacisté utrpěli porážku.

Jak jsme se dozvěděli v předchozích sériích, mezi těmito realitami je za jistých okolností možné cestovat. A zdá se, že tuto informaci získají i přední nacistické špičky. Juliana Crane (Alexa Davalos) se mezitím snaží zburcovat odboj k otevřenému konfliktu proti nacistické mašinérii.

Trailer láká na akčnější sérii, což ale nemusí být vůbec na škodu. Ukázka slibuje strhující a dynamický příběh, který se nám pěkně rozvíjí a zdá se, že tentokrát půjde opravdu do tuhého.

Zatím se totiž nezdá, že by měla laťka kvality předchozích sérií klesat. Mimochodem, tvůrci nelenili a ještě před premiérou nových částí oznámili, že se dočkáme i 4. série!

I ve 3. sérii uvidíme v hlavních rolích zmíněnou Alexu Davalos a kromě ní i Ruperta Evanse, Lukea Kleintanka, Rufuse Sewella, Joela de la Fuenteho, DJ Quallse a Caryho-Hiroyuki Tagawaa. Nové epizody k nám dorazí 5. října 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse