Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2018 0:20
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

The Walking Dead v 9. sérii opustí klíčové postavy a objeví se noví záporáci. Užijte si nejnovější ukázky

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Začíná další série teatrálního příběhu o stupidních lidech a ještě stupidnějších zombících.

V článku se nacházejí případné spoilery pro 9. sérii. Přestože již byly přímo potvrzeny, mohou vás překvapit, pokud dění nesledujete.

The Walking Dead čekají nepochybně velké změny. Není žádným tajemstvím, že Maggie a Rick mají seriál opustit a oba se mají údajně objevit pouze v 6 epizodách.

Reálně se tak „Civil War“ vyřeší v první polovině 9. série, zatímco se jemně přesune i do té druhé. Ta zároveň představí nové záporáky – The Whisperers.

Změny však odchodem klíčových herců nekončí. Změnil se i showrunner. Stala se jí dlouholetá scenáristka a producentka seriálu, zatímco dosavadní showrunnerka bude dohlížet na celé The Walking Dead univerzum.

Velké zlepšení z hlediska scénáře, logiky, natahování epizod a vlastně všeho tedy raději nečekejte.

Ale... zbavili jsme se iritujícího buddhisty Morgana, Spiritova duchovního syna Carla a také (tak trochu) i Negana a jeho nekonečné armády spawnující se na základně a kdekoliv, kde to bylo nutné, v každé epizodě.

Toho prostoru pro zlepšení je tu tolik, že se z toho může stát geniální post-apo seriál. To si však říkáme už poslední 4 roky, takže všichni dobře víme, že se to nestane a stále to bude maximálně akorát tak sledovatelná sra*ka.

Už to není ani guilty pleasure, je to regulérně špatné.

Ale protože nám tvůrci (zase jednou) naslibovali velké změny, dáme jim ještě jednu šanci. Koneckonců jsme zvědaví, co pro seriál bude znamenat boj ve vlastních řadách, odchod klíčových postav a také noví záporáci.

Zatímco Rick možná zemře, Maggie určitě ne. Konec jejího působení v seriálu bude otevřený a v budoucnu se tak případně může vrátit.

První epizodu 9. série uvidíme už 7. října. Níže se můžete podívat na další nové záběry.

Domů
Sdílet
Diskuse