Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2018 v 13:02
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

V českém velkofilmu Jan Žižka si zahraje Michael Caine

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Držitel dvou Oscarů se objeví v českém snímku od tvůrce Ghoula a Kajínka.

Na české scéně se momentálně vaří film, který přitahuje pozornost i v zahraničí. Životopisný snímek Petra Jákla mladšíhoJan Žižka, bude podle magazínu hollywoodreporter údajně nejdražším českým filmem všech dob.

A je to vidět i na jeho obsazení a pozadí projektu. Částečně jej zastřešuje producent Cassian Elwes, který produkoval například loňské drama Mudbound.

V minulých týdnech jsme se navíc dozvěděli, že si Žižku zahraje Ben Foster (3:10 Vlak do Yumy, Telefonní budka). A aby toho nebylo málo, včera přišlo další překvapivé oznámení. 

V českém velkofilmu Jan Žižka si zahraje Michael Caine
Zdroj: Warner Bros.

Ve filmu se objeví i Michael Caine, držitel dvou Oscarů (Pravidla moštárny a Hana a její dvě sestry) a veliké jméno Hollywoodu. Herec Batmanova věrného komorníka Alfréda se má v Janu Žižkovi stát hlavním rádcem krále Václava IV.

Český velkofilm má zatím premiéru určenou na rok 2020 a se zatím známým castingem jsme více než spokojení. Jakého hollywoodského herce byste v Janu Žižkovi rádi viděli?

Domů
Sdílet
Diskuse