Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2018 5:01
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Loki a Scarlet Witch zazáří ve vlastních seriálech od Marvelu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Loki a Scarlet Witch dostanou právem víc prostoru. Kdo bude další?

Připravovaná streamovací služba od Disney, která se má spustit v roce 2019 (od té doby na Netflixu už žádný Disney obsah nenajdete), dostane kromě velkých Star Wars projektů další lákadlo.

Fanoušci komiksů se mohou těšit na nová dobrodružství.

Marvel Studios (Kevin Feige), ne Marvel TV (Joph Leob), se ujmou produkce minisérii o oblíbených postavách z MCU, které nedostaly dostatek prostoru.

Má jít o šesti až osmiepizodové minisérie s vysokým rozpočtem, přičemž postavy ztvární filmoví herci, takže se udrží kontinuita MCU.

Prvními postavami, které údajně v takových mini seriálech uvidíme, budou Loki a Scarlet Witch.

Loki a Scarlet Witch zazáří ve vlastních seriálech od Marvelu

Ani na začátku, ani v budoucnu ale nečekejte Iron Mana, Hulka, Captaina Americu a další velké hvězdy. Půjde spíš o prostor pro ukázání hrdinů s menším počtem minut na stříbrných plátnech.

Marvelácké seriály na Netflixu to zřejmě neovlivní, i když je pravda, že druhé série Cage, Iron Fista nebo Jessicy Jones moc vody nerozvířily. Už za pár týdnů ale dorazí 3. série Daredevila a příští rok i Punisher.

Tyto dva seriály by mohly existovat i v budoucnu, což by nás velmi potěšilo. Pravděpodobné však je, že nikdy nevznikne 2. série Defenders, což nás vůbec nemrzí.

Pak tu máme Agenty SHIELDu, kteří brzy skončí s poslední sérií, Inhumans jsou mrtví a zbylé (menší) seriály fanoušky MCU asi až tak nezajímají.

PS: Marvel podle všeho ve spolupráci s ABC plánuje připravit i seriály s ženskými hlavními hrdinkami.

Domů
Sdílet
Diskuse