Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2018 1:56
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Netflix dal zelenou 6. sérii BoJacka Horsemana!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jeden z nejlepších seriálů současnosti jede dál.

V době, kdy se ruší nepotřebné, slabé, ale i kvalitní seriály, jsou podobné zprávy skutečně radostnými novinkami. Po netflixáckém zátahu na Lukea Cage a Iron Fista (kdo ví, možná se objeví v jiných seriálech nebo je spojí) a zrušení pár dalších už prostě nejsme tak optimističtí.

Tiše doufáme, že naše oblíbené seriály neskončí předčasně, a dnes už můžeme s jistotou říci, že minimálně BoJack nekončí. Sice nevíme, kolik sérií ještě tvůrci plánují a zda se jim je podaří všechny dokončit (když už ale zašli takhle daleko, Netflix je pravděpodobně již nezruší), máme alespoň potvrzeno, že se s BoJackem uvidíme i příští rok.

Oficiální sociální sítě seriálu potvrdily, že Netflix odklepl šestou sérii. S největší pravděpodobností se jí přitom dočkáme již tradičně na podzim. Nic nenasvědčuje tomu, že uvidíme méně epizod nebo nastanou nějaké radikální kroky. Příběh možná začne tam, kde skončil naposledy, a tedy s BoJackem směřujícím na odvykačku.

Pátá série byla opět vynikající, o čemž jsme se vás snažili přesvědčit i v naší recenzi. Pokud máte rádi humor, depresivní příběhy a životy nebo prostě jen kvalitně napsané a vykreslené postavy, BoJack je přesně pro vás. Překvapí vás svou hloubkou, chytí za srdce a častokrát i rozesměje.

Jen těžko byste momentálně hledali lidštější seriál. A přitom je plný personifikace v podobě zvířat žijících společně s lidmi, jako by to tak bylo od počátků věků. Všechny série BoJacka najdete na Netflixu (který se vyplatí každým dnem více a více).

Domů
Sdílet
Diskuse