Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. prosince 2018 10:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Jennifer Aniston by chtěla opět natáčet Přátele. Prozradila jména herců, kteří však návrat seriálu odmítají

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Známá herečka se objevila v talkshow Jamese Cordena.

Seriál Přátelé nám po dlouhých letech vysílání přirostl k srdci. I dnes mladí lidé sledují příběhy postav, které po dvacítce bojují s každodenním životem, na který často nejsou ani zdaleka připraveny.

Lidé si zamilovali Rachel, Phoebe, Monicu, ale i všechny tři chlapce, a tak fanoušci neustále žádají, aby se opět setkali a natočili pokračování seriálu.

V minulosti se již o potenciální sérii namluvilo množství názorů, které se většinou shodly na tom, že oživovat seriál není dobrý nápad, ale téma opět oživila Jennifer Aniston v televizní show Jamese Cordena.

Jennifer vyprávěla divákům o tom, jak byla ona vždy otevřená pokračování Přátel. Neměla problém s tím, že by oživila svou kultovní postavu Rachel, přičemž stejný názor prý odjakživa sdílely i Courteney Cox jako Monica a Lisa Kudrow jako Phoebe. Dívky s opětovným setkáním postav na televizní obrazovce nemají problém, ale odmítají ho právě chlapci.

Chandler, Joey a Ross se už v seriálu setkat nechtějí. I když není pochyb, že v prvních fázích natáčení původní show zažívali možná nejkrásnější životní chvíle, postupem času někteří z nich profesionálně vyhořeli.

Momentálně si proto myslí, že oživení seriálu by přineslo více škody než užitku. Už i v minulosti se vyjádřili stejně, a tak se Jennifer očividně nepodařilo změnit jejich názory.

Místo toho navrhla, že chlapce vynechají a setkají se jen Phoebe, Monica a Rachel, jako kdyby natáčely pokračování seriálu The Golden Girls. Příběhy tří starších žen však možná nezaujme tolik diváků jako původní verze, ale i tak by takovou náhradu mnoho fanoušků přijalo.

Domů
Sdílet
Diskuse