Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. prosince 2018 23:06
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Zaklínače Geralta může čekat několik sérií. Netflix je s projektem údajně velmi spokojen

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál s Geraltem z Rivie vyvolává velká očekávání.

Podoba hlavní postavy Zaklínače byla delší dobu velkým tajemstvím. Koncem října jsme ale konečně v roli Geralta mohli vidět charismatického Henryho Cavilla. V naší anketě čtenáři Filmkultu dali jasně najevo, že s jeho vzezřením nebyli moc spokojeni. Část z vás označila Cavillovho Geralta za skvělého, ale drtivá většina pouze za průměrného.

Říká se, že první dojem je velmi podstatný, ale v případě Geralta ztvárněného nejnovějším Supermanem možná ještě své hodnocení přehodnotíte. Proč?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill),

Podle informací od šéfredaktora Geeks WorldWide Caseyho Walshe se ve vnitřních kruzích společnosti hovoří o velké spokojenosti, díky čemuž Netflix ještě před publikováním první série údajně uvažuje o natáčení několika dalších.

Známý filmový portál ComicBook označil Walshe za věrohodný zdroj, na jehož bylo již v minulosti spolehnutí. V případě pravdivosti daného tvrzení bychom byli samozřejmě nadšení, ale zatím tuto informaci bereme s rezervou a stejný postoj bychom radili zachovat i tobě. Pravda se nám vyjeví až v roce 2019.

Mimo Geralta alias Cavilla se hlavních rolí v seriálu ujme Freya Allan (Into the Badlands) hrající Ciri či Anya Chalotra (Wanderlust, The ABC Muders), která ztvární čarodějnici Yennefer. Jaká máš očekávání od seriálového Zaklínače? Myslíš si, že půjde o velký hit, nebo se obáváš zklamání? Vyjádřit se můžeš v níže přiložené anketě.

Anketa:
Jak to vidíš ty?
Předpokládám úspěch
Těžko říct, nechám se překvapit
Myslím, že půjde o propadák
Předpokládám úspěch
41 %
390 Hlasů
Těžko říct, nechám se překvapit
48 %
460 Hlasů
Myslím, že půjde o propadák
11 %
101 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse