Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. ledna 2019 21:27
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Třetí série Stranger Things odhaluje datum premiéry a láká na hrozby paralelního světa Upside Down

Třetí série Stranger Things odhaluje datum premiéry a láká na hrozby paralelního světa Upside Down
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Přivítejte rok 1985.

Oslavy nového roku se tvůrci od Netlixu pokusili zakomponovat i do čerstvého teaseru na očekávanou 3. sérii Stranger Things. Ten nás vezme na konec roku 1984 a spolu s dnes již zesnulou osobností amerického rozhlasu Dickem Clarkem budeme odpočítávat poslední sekundy do oslav nového roku.

Archivní záběry se ale začnou otáčet směrem dolů, čímž Netflix jasně poukazuje na blížící se hrozby paralelního světa Upside Down. Při spuštění známé znělky se dále dozvídáme, že 3. sérii tvůrci budou streamovat 4. července 2019.

Netflix kromě toho na Twitteru sdílel plakát k nové sérii, kde můžeme vidět Eleven s dlouhými vlasy. Viditelná fyzická proměna určitě čeká všechny přítomné účastníky, kteří od druhé série mírně zestárli. Třetí série bude mít 8 epizod, přičemž 2 z nich režíroval Shawn Levy, no a o zbylé se postarali bratři Dufferové.

Ve 2. sérii hlavní hrdinka Eleven čelila monstru s názvem Mind Flayer. Hrůzy ze světa Upside Down ale nekončí, což jasně naznačuje i přiložený teaser či níže vyděšený pohled mladé Eleven.

Mind Flayer, nazývaný také jako Shadow Monster, však nebyl zničen, a proto i nadále představuje obrovské nebezpečí. Nová série by se měla časově přesunout do léta 1985, a tak nakonec nedošlo k žádnému velkému časovému skoku.

Ross Duffer prozradil, že 3. série bude obsahovat různé problémy dospívání, které se budou týkat zejména párů jako Mikea a Eleven či Lucase a Max. Neboj se však, že by 3. sérii chyběla všudypřítomná temnota.

Dufferovi potvrdili, že se v případě nových epizod značně inspirovali Carpenterovým slavným hororem The Thing či tvorbou kultovního autora hororů George A. Romera (Night of the Living Dead, Dawn of the Dead).

Domů
Sdílet
Diskuse