Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2019 4:35
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Game of Thrones v poutavé ukázce odhalilo datum premiéry. Z hrobky Starků se ozývají hlasy mrtvých

Game of Thrones v poutavé ukázce odhalilo datum premiéry. Z hrobky Starků se ozývají hlasy mrtvých
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Finále nejpopulárnějšího seriálu současnosti je už za dveřmi.

Těsně před víkendem nás HBO prostřednictvím twitterového účtu pro fantasy Game of Thrones zlákalo na blížící se zveřejnění přesného data premiéry první epizody 8. série.

Z níže přiloženého fiktivního rozhovoru jsme se dozvěděli, že tato informace bude publikována v neděli (v pondělí nad ránem našeho času) před premiérou očekávané 3. série napínavého True Detective. A co tvůrci slíbili, to také dodrželi, premiéra epického Game of Thrones byla stanovena na 14. dubna 2019, tedy přesně za 3 měsíce.

Game of Thrones jsme bez váhání mohli zařadit do seznamu končících seriálů, které nám budou jednoznačně chybět. Je sice pravda, že příběh z pera George R. R. Martina se poslední sérií nepředvedl v nejlepším možném světle (její hodnocení se v naší redakci pohybovalo okolo 7/10), ale věříme, že se to finální snahou HBO může snadno změnit.

První série totiž svého času patřily mezi špičku seriálové tvorby a byli bychom více než potěšeni, kdyby se ukončení tohoto seriálového hitu neslo v duchu úžasu a nadšení, ne kritiky a zklamání.

Na debutové záběry z 8. série nám dovolili tvůrci nahlédnout teprve nedávno. V nich jsme společně s tebou pozorovali příchod Jona a Daenerys na Winterfell. Královnu z rodu Targaryenů však Sansa, dočasná paní hradu a Jonova sestra, nepřivítala s úplně nejsrdečnějším úsměvem.

Doufejme ale, že se její přístup později nepřetaví do zrady, protože společně s příchodem zimy se na hlavní hrdiny blíží nebezpečí v podobě White Walkers a vnitřní rozpory by mohly boj proti nemrtvým pořádně zkomplikovat.

Domů
Sdílet
Diskuse