Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2019 18:20
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Netflix oficiálně zrušil Punishera a Jessicu Jones

Netflix oficiálně zrušil Punishera a Jessicu Jones
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dle očekávaní se Netflix zbavuje všech svých projektů od Marvelu.

Stalo se to, co jsme všichni očekávali, ale báli se toho. Netflix bohužel pokračuje v rušení svých seriálových projektů ve spolupráci s Marvelem. Nejprve si to odnesl Iron Fist, u čehož jsme se vlastně radovali, že se zdroje budou alokovat někam, kde to dá větší smysl. Ani druhá série Lukea Cage nebyla slávou, a tak nepřekvapilo ani její zrušení, ale tady už jsme se začínali obávat, zda podobný osud nečeká i Daredevila.

K naší smůle se obavy naplnily, čtvrté série Daredevila se nedočkáme, a tak bylo jen otázkou času, kdy Netflix ohlásí zrušení i zbylých dvou projektů, Jessicy Jones a Punishera. S Punisherem ještě počkali, než vyjde druhá série, ale Jessicu už úplně odstavili a její budoucnost zničili pár měsíců předtím, než se dočkáme třetí série. V tomto případě ale fakt netušíme, kdo bude mít zájem ji sledovat. Dorazit by měla někdy v létě.

Vzhledem k tomu, že Netflix ještě nemá údaje sledovanosti třetí série (logicky), rušení seriálů zřejmě nebude až tak docela pramenit z jejich neúspěchu. Může za to Disney+? Kdo ví. Možná se to dozvíme ještě letos, možná nikdy. Pokud je však nějaká možnost, že se Punisher či Daredevil vrátí, brzy to určitě nebude.

Domů
Sdílet
Diskuse