Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2019 10:40
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Kit Harington začal kvůli Game of Thrones navštěvovat terapeuta

Kit Harington začal kvůli Game of Thrones navštěvovat terapeuta
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Obyčejné kráčení po veřejnosti pro něj začalo být děsivé.

S blížícím se finále Game of Thrones se hlavní herci prostřednictvím různých rozhovorů podělili o své zkušenosti a zážitky z natáčení. Ne vždy ale šlo o procházku růžovou zahradou. Jedna z hlavních hvězd Kit Harington musel dokonce po smrti postavy Jona Snowa vyhledat odbornou pomoc. Tlak veřejnosti začal být totiž neúnosný.

V rozhovoru pro portál Variety prozradil, že časový úsek mezi smrtí Jona a jeho vzkříšením Melisandrou byl pro něj nejtemnějším obdobím z dob natáčení seriálu. Kromě toho, že zažíval jisté osobní potíže, ho veřejnost pronásledovala na každém kroku. Samozřejmě, nechyběly ani pokřiky a dotazy na to, zda se jeho postava Jona Snowa ještě někdy v seriálu objeví.

„V rámci mého života nešlo o příliš dobré období. Měl jsem pocit, že se musím cítit jako nejšťastnější osoba na světě, ale ve skutečnosti jsem se cítil velmi zranitelný. V dané době jsem zažíval nejisté období – což se myslím stává mnohým dvacátníkům,“ řekl pro Variety Harington.

Mladý herec v rozhovoru dále prozradil, že celosvětová pozornost na konečný osud jeho postavy pro něj udělala vycházení na veřejnost „zk*rveně děsivým“. „Musel jsem pociťovat velkou vděčnost za to, co jsem měl, ale cítil jsem se neuvěřitelně znepokojeně ohledně toho, zda dokážu vůbec hrát,“ popsal své vnitřní problémy představitel Jona Snowa. První část 8. série Game of Thrones dorazí na HBO 14. dubna 2019. Více informací najdeš v tomto vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse