Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. dubna 2019 8:00
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

5. sérii Better Call Saul neuvidíme dříve než v roce 2020. Tvůrci dbají na kvalitu a nechtějí spěchat

5. sérii Better Call Saul neuvidíme dříve než v roce 2020. Tvůrci dbají na kvalitu a nechtějí spěchat
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Fanoušci si na jeden z nejlepších seriálů současnosti počkají o něco déle.

Seriálový spin-off Breaking Bad s názvem Better Call Saul patří bezpochyby k těm nejlepším seriálům současnosti. Koneckonců, 4. sérii jsme v recenzi udělili nadšených deset bodů z deseti. A přestože se na další dobrodružství charismatického právníka Saula Goodmana (Bob Odenkirk) již nesmírně těšíme, budeme si muset počkat o něco déle.

Jak se totiž v nedávném rozhovoru vyjádřila prezidentka stanice AMC Networks Sarah Barnett, 5. sérii neuvidíme dříve než v roce 2020. Barnett také dodala, že uspěchání výroby by se mohlo negativně projevit na výsledné kvalitě, a to rozhodně nechce. Na jedné straně je smutek fanoušků z delší přestávky pochopitelný, ale je třeba se na to podívat i z jiného úhlu.

Tvůrce seriálu Vince Gilligan je známý díky svému pečlivému navrhování a vytváření skvělých příběhů, takže dát mu dostatek času je to nejrozumnější, co stanice AMC mohla udělat. A při pohledu na obrovský úspěch prvních čtyř sérií to platí dvojnásob. Navíc Gilligan má momentálně plné ruce práce i s přípravou Breaking Bad filmu, který by se měl točit kolem postavy Jesseho Pinkmana (Aaron Paul).

Better Call Saul
Better Call Saul Zdroj: AMC
Domů
Sdílet
Diskuse