Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2019 15:12
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Mladé ženě z Tchaj-wanu žily v očích čtyři včelky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hororový příběh se šťastným koncem.

Ženě z Tchaj-wanu žily v oku čtyři včelky. Do univerzitní nemocnice Fooyin přišla poté, co se svojí známou vytrhávala trávu z hrobu společného příbuzného. Něco se jí v ten moment dostalo do oka a palčivá bolest mohla začít.

Dvacátnice známá jen pod jménem He v tu dobu ani netušila, že se jí pod víčko dostala čtveřice včelek z rodu ploskočelkovitých. K tomuto zjištění došli až překvapení doktoři. Ti zjistili, že se drobný hmyz usadil ženě pod víčkem a přisál se na její slzné kanálky

V té době měla slečna He za sebou již probdělou noc plnou bolesti. Oko si snažila vymývat vodou v domnění, že se jí tam zachytila špína. Když dorazila do nemocnice, měla již oko zanícené.

Překvapení doktoři jí z něj vyjmuli čtyři údajně stále žijící včelky rodu Halictidae. Ty se vyznačují silnou přitažlivostí k lidskému pachu. Slečna He byla z nemocnice propuštěna v pořádku a očekává se, že tento incident pro ni nebude mít žádné trvalé následky.

Domů
Sdílet
Diskuse