Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
18. května 2019 14:43
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Simpsonovi předpověděli děj nejnovějšího dílu Game of Thrones už před dvěma lety

Simpsonovi předpověděli děj nejnovějšího dílu Game of Thrones už před dvěma lety
Zdroj: Disney/Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Oblíbený animovaný seriál opět předpověděl budoucnost.

Článek obsahuje spoilery!

Populární animovaný seriál Simpsonovi nás už nejednou překvapil tím, jak přesně dokázali jeho tvůrci během let vysílání předpovědět budoucnost. Trefili se například do vítězství Donalda Trumpa v amerických prezidentských volbách nebo vzniku  inteligentních hodinek (o dalších případech si můžete přečíst v našem starším článku). A nyní se to autorům podařilo znovu.

Tentokrát se jim podařilo předpovědět konec nejnovější epizody hitu Game of Thrones, ve kterém drak Šílené královny Daenerys dští oheň na město a jeho nevinné obyvatele. Podobný scénář se v Simpsonech odehrál už v roce 2017 v 1. epizodě 29. série, v níž známá žlutá rodinka zpovzdálí sleduje, jak drak stejným způsobem ničí bezbranné město pod ním.

A nutno uznat, že podobnost mezi oběma scénami je skutečně výrazná. Na níže přiloženém videu se o tom ostatně můžete přesvědčit sami.


Zmíněná epizoda Game of Thrones, nazvaná The Bells, se ovšem do srdcí fanoušků příliš nezapsala a stala se dokonce vůbec nejhůře hodnoceným dílem seriálu vůbec. Na internetu se nyní objevují nejrůznější teorie, jaké vyvrcholení poslední epizoda přinese a kdo nakonec usedne na Železný trůn. O potenciálních možnostech ukončení seriálu si můžete přečíst v tomto článku.

Domů
Sdílet
Diskuse