Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2019 10:59
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Třetí série Stranger Things odhalí největší hrozbu, jaké dosud Eleven s přáteli čelila

Třetí série Stranger Things odhalí největší hrozbu, jaké dosud Eleven s přáteli čelila
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tentokrát budeš mít o hrdiny opravdu strach.

Letní prázdniny mohou být plné dobrodružství a nerušené zábavy. To se ale netýká hlavních postav ze Stranger Things, které jsou opět ohrožovány nebezpečím ze světa Upside Down. A zdá se, že ve 3. sérii půjde opravdu do tuhého.

Atmosféra 80. let, hororové napětí a těžko vysvětlitelné paranormální jevy. To vše na tebe bude čekat v nových částech známého seriálového hitu od Netflixu. Pokud jsi byl s prvními dvěma sériemi spokojený, ta nová by tě téměř jistě neměla zklamat. Upoutávka k nadcházejícím epizodám totiž vypadá fantasticky.

Třetí série se bude skládat z 8 částí, které s výjimkou dvou (režie Shawn Levy) režírovali bratři Dufferovi. Z náhledu ukázky můžeš mimo jiné vidět, že čas je neúprosný ke každému z nás a postavy z 1. série postupem času výrazně zestárly. No a Eleven (Millie Bobby Brown) také změnila svůj účes.

Do děje znovu vstoupí herci jako Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Cara Buono, Noah Schnapp, Sadie Sink, Joe Keery, Gaten Matarazzo, Charlie Heaton či Dacre Montgomery. Těšit se však můžeš i na nováčky jako Cary Elwes, Jake Busey a Francesca Reale.

Naši oblíbení hrdinové se do světa Upside Down vrhnou již 4. července 2019. Pro více informací o 3. sérii klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse