Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2019 0:29
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

První trailer pro Zaklínače nám vyrazil dech. Geralt v něm zabíjí monstra, lidi a svádí krásné čarodějnice

První trailer pro Zaklínače nám vyrazil dech. Geralt v něm zabíjí monstra, lidi a svádí krásné čarodějnice
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix přichází s odpovědí na Game of Thrones.

I seriálový Zaklínač je jedním z nesmírně očekávaných projektů, které dostaly na Comic-Conu v San Diegu svůj vlastní panel. Není tedy žádným překvapením, že se Netflix po zveřejnění obrázků z několika posledních dnů rozhodl představit svůj velkolepý projekt právě zde. Bez zbytečného zdržování si tedy vychutnej čerstvý teaser trailer.

A o čem seriál vlastně bude? To stále s určitostí nevíme, ale na základě dostupných informací a potvrzených postav můžeme předpokládat, že tvůrci čerpali z obou povídkových knížek (Sword of Destiny a The Last Wish). Měli bychom také vidět linku s Renfri a Stregoborem či střet Geralta s Istreddem, no a určitě dojde i na nějaké ty flashbacky. Podívat bychom se měli do Cintry, Skellige a podle všeho bude od začátku důležitá i přítomnost čarodějnic.

Scenáristka a showrunnerka Lauren Schmidt Hissrich navíc potvrdila, že půjde o velmi dospělý seriál, ve kterém nebude nouze o sex, násilí a v první řadě ani o monstra. Lidé budou podle ní pořádně překvapeni, když zjistí, jaké množství se jich v Zaklínači vlastně nachází. Hissrich také prozradila, že první série nemá žádného hlavního záporáka, což jen nahrává teorii, že příběh bude vycházet nejprve z povídek a až potom z románů či her.

Jednou z potvrzených postav je však i Vilgefortz, který by mohl klidně tahat v pozadí za nitky. O příběh se kromě Lauren Schmidt Hissrich dále postarali i Jenny Klein (Jessica Jones, Cloak & Dagger), Beau DeMayo (The Originals), Sneha Koorse (Constantine, Daredevil), Declan de Barra (Iron Fist, The Originals) či herečka Clare Higgins .

A co se samotné režie jednotlivých epizod týče, tak o čtveřici z nich (včetně té pilotní) se postaral Alik Sakharov (House of Cards, Game of Thrones, Black Sails), dvě natočil Alex Garcia Lopez (The Punisher, Daredevil, Misfits), no a pro Charlotte Brändström (Outlander, Counterpart, Occupied) tak zůstaly další dvě. Datum premiéry všech 8 epizod nám však i nadále zůstává skryté. Dorazí někdy koncem tohoto roku. Pro další informace o Zaklínači klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse