Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. srpna 2019 13:40
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Zamilovaní psi Lady a Tramp se ukázali v prvním traileru. V hraném filmu nebude chybět ani ikonická špagetová scéna

Zamilovaní psi Lady a Tramp se ukázali v prvním traileru. V hraném filmu nebude chybět ani ikonická špagetová scéna
Zdroj: YT/Walt Disney Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Psí herci se zcela vydařili.

Disney pokračuje v předělávce svých klasik. V kinech jsme už mohli nedávno vidět Dumba či Lvího krále, čeká nás Mulan. V pátek vyšel první trailer pro Lady a Tramp. Klasika bude tentokrát hraná, ne animovaná. Psi však budou mluvit lidskou řečí a o tom, že to Disney bez problémů dokáže kvalitně zpracovat, jsme se mohli přesvědčit například v již zmíněném Lvím králi.

Snímek mají pod palcem Tessa Thompson (Thor: Ragnarok) a Justin Theroux (Star Wars: The Last Jedi), proto můžeme předpokládat, že zvířecí zamilovaný pár není v nejhorších rukách. O scénář se postaral méně známý Andrew Bujalski (Support the Girls).

Trailer má téměř minutu a půl, ukazuje nám hlavní hrdiny filmu. Lady a Trump zažijí pořádnou dávku romantiky, ve filmu uvidíme i jejich kámoše Jocka. Tedy, abychom to upřesnili, kámošku. V remakeu se totiž změnilo pohlaví Jocka na ženské. Disney se pro tento krok rozhodlo již podruhé, v Knize džunglí hada Kaa namluvila Scarlett Johansson.

Na konci traileru uvidíš i ikonickou část scény se špagetami. Nicméně to, jak si psi vyznají lásku, na to si musíme ještě počkat.

Domů
Sdílet
Diskuse