Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2016 11:06
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Nový seriál o drogovém dealerovi z New Yorku vám dá nahlédnout do života jeho klientů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

High Maintenance bude prý velmi emocionální a lidskou záležitostí.

Zdá se, že nízkorozpočtové internetové seriály jsou skvělým inkubátorem dobrých námětů. Jako příklad můžeme uvést třeba Broad City, které tak začínalo nebo skvělý drama seriál Horace & Pete. A teď se do tohoto neustále se rozšiřujícího seznamu přidává seriál High Maintenance. Série původně vycházející na Vimeu se točila kolem chlápka prodávajícího marihuanu na ulicích New York City, kterého hrál sám tvůrce a scénárista seriálu Ben Sinclair. Ale ve své podstatě je show především o Newyorčanech.

Každá epizoda totiž sleduje jiného klienta a každý má úplně jiný, zajímavý životní příběh. Jedná se tak o jeden z nejvíce emocionálních a lidských seriálů poslední doby, a když to zpozorovali v HBO, projekt převzali a Sinclairovi dali vlastní tým a větší rozpočet, aby mohl více experimentovat a kvalitněji tvořit. Podle traileru to však vypadá, že se na původním konceptu díkybohu moc nezměnilo a pořád je to o chlápkovi, který jezdí na kole po městě a prodává své zboží. High Maintenance bude mít premiéru na HBO 16. září (september) tohoto roku. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse