Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2019 11:29
Čas čtení 1:07
Tímea Krauszová

Lady Gaga po A Star is Born natočí další film. Drama o vraždě vnuka známého módního návrháře Gucciho režíruje Ridley Scott

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hvězdná dvojice bude pracovat na snímku o italské lásce, nenávisti a vraždě.

Lady Gaga získala za svou roli ve filmu A Star is Born dvě nominace na Oscara (nejlepší herečka a nejlepší původní filmová píseň). Její hit Shallow, který s ní nahrál Bradley Cooper, zlatou sošku nakonec i získal. Od té doby se v žádném filmu neobjevila, změnit to má režisér Ridley Scott.

Spolu budou pracovat na dramatu o italské návrhářské rodině Gucci, přičemž Gaga si zahraje roli Patrizie Reggiani, bývalé manželky Maurizia Gucciho. Právě Patrizii v roce 1995 odsoudili za vraždu Maurizia poté, co ji podvedl. O dramatickém snímku jako první informoval Deadline.

Příběh o vraždě, šílenství a půvabu

Scott pracuje s původním scénářem od Roberta Bentivegny. Bentivegna ho napsal na základě knihy Sary Gay Forden s názvem The House of Gucci. Na produkci snímku bude Scott spolupracovat i se svou manželkou, Gianninou Scott.

Doporučeno
Lady Gaga nejdřív ve filmu A Star Is Born vůbec neměla být. Bradley Cooper před natáčením neuměl ani zpívat Lady Gaga nejdřív ve filmu A Star Is Born vůbec neměla být. Bradley Cooper před natáčením neuměl ani zpívat 12. února 2019 15:29

Britský režisér a producent už má za sebou množství filmů, včetně několika snímků jako Alien, film s Benem Affleckem a Mattem Damonem The Last Duel či mexickou gangsterku All the Money in the World.

Lady Gaga není ve světě filmů tak zkušená. V novince se popere s náročným úkolem. Patrizia a Maurizio měli dvě dcery, Maurizio přesto svou manželku opustil kvůli jiné ženě. Aby toho nebylo málo, udělal to poté, co Patrizia absolvovala operaci mozku.

Právě odstranění tumoru později její děti považovaly za skutečný důvod, proč zavraždila svého ex. Patrizia byla tedy opuštěná a nemocná žena, která nezvládla rozchod a z pomsty nechala zavraždit otce svých dětí.

Za její čin ji odsoudili na 29 let ve vězení, na svobodu se dostala v roce 2016, po 18 letech. Média z vraždy v té době udělala senzaci a Patrizii nazývali černou vdovou. Uvidíme, jak se zpěvačce podaří tuto postavu ztvárnit.

Zatím neznáme informace o tom, kdy začne natáčení.

Domů
Sdílet
Diskuse