Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2019 21:53
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Při natáčení nové marvelovky našli bombu, na natáčení byla i Angelina Jolie. Místo evakuovali

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Podařilo se ji zneškodnit a nikomu se nic nestalo.

Přibližně touto dobou za rok si zajdeme do kina na novou marvelovku Eternals. Pokud tě už jistým způsobem nudí Avegeneři a chtěl bys vidět nové tváře, bude to skvělá příležitost. Na stříbrném plátně totiž uvidíme Kita Haringtona, Angelinu Jolie či Salmu Hayek, je se tedy na co těšit. Film bude režírovat Chloe Zhao. Tedy, do kina půjdeme jen v tom případě, pokud vše půjde podle plánů.

Doporučeno
Kit Harington zazáří v marvelovce The Eternals po boku Angeliny Jolie či Salmy Hayek Kit Harington zazáří v marvelovce The Eternals po boku Angeliny Jolie či Salmy Hayek 25. srpna 2019 11:16

EpicStream s odvoláním na The Sun informuje, že herce museli během natáčení evakuovat. Důvodem byla bomba, ale naštěstí ji tam nedonesl terorista. Mělo by jít o bombu z dob nacistického Německa, je tedy stará několik desítek let.

Nikomu se naštěstí nic nestalo a všechny lidi včetně Angeliny Jolie a Richarda Maddena evakuovali. Následně přišli pyrotechnici a o bombu se postarali.

Eternals od Marvelu má premiéru 6. listopadu 2020, ale zatím nemáme ani fotografie z natáčení, natož trailer. Teprve tedy uvidíme, co si pro nás komiksové studio přichystalo.

Domů
Sdílet
Diskuse