Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2019 14:05
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Jiří Mádl se ve filmu s vybuchujícími drony stane Katem z Prago Union. Herec se musel kvůli roli naučit rapovat

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Madlův přízvuk je změněný k nepoznání.

Jiří Mádl v novince Modelář ztvárňuje majitele firmy s přezdívkou Plech, který má vášeň pro rapovou hudbu. Pokud nedokážeš v traileru rozpoznat jeho hlas, měl bys vědět, že předobrazem Mádlovy postavy se stal raper Kato z Prago Union (náš rozhovor s Katem si můžeš přečíst zde).

Kromě Mádla si ve filmu zahraje i Kryštof Hádek, který bude zosobňovat postavu chemika a leteckého navigátora v jednom, informuje Totalfilm. Dvojice kamarádů pracuje s drony pro různé klienty, přičemž mezi ně můžeme počítat i prezidentský palác. Hrdina zosobněný Hádkem se ale dron rozhodne využít k odpálení přiložené nálože, čímž si zadělá na pořádné problémy.

Po boku Mádla a Hádka si zahrají dále herci jako Zuzana Fialová, Helena Dvořáková či Veronika Khek Kubařová. Film režíroval 52letý Petr Zelenka. Ten stál v minulosti za filmy jako Ztraceni v Mnichově, Karamazovi či Rok ďábla. Natočil ale například i seriál Dabing Street. Premiéra snímku Modelář je v českých kinech plánovaná na 6. února 2020

Doporučeno
Kato: Perník ti dá koule a pak se začnou projevovat jeho negativní stránky. Když se drogy stanou součástí rapu, vede to do pekel Kato: Perník ti dá koule a pak se začnou projevovat jeho negativní stránky. Když se drogy stanou součástí rapu, vede to do pekel 13. listopadu 2019 17:23
Domů
Sdílet
Diskuse