Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2019 8:38
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Wonder Woman se vrací! Dvojka se posune v čase, představí záporáčku Cheetah a ukáže se i Chris Pine

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

DCEU se rozšíří dalším filmem, tentokrát prvním regulérním pokračováním.

O Wonder Woman jsme naposledy psali už v březnu tohoto roku. Může za to odklad snímku o 7 měsíců. Původně jsme se premiéry měli dočkat už 1. listopadu tohoto roku. Nakonec si ale počkáme do 4. června 2020. Nezbývá než doufat, že to čekání bude stát za to. Jednotka byla fajn, ale závěrečná třetina to celé pohřbila a naplno ukázala neschopnost DCEU. Režisérce Patty Jenkins však důvěřujeme a na pokračování se už těšíme.

„Patty Jenkins byla odhodlaná, že tento film by měl být další iterací Wonder Woman, ale ne pokračováním. A toto rozhodnutí rozhodně dodržela,“ dodal Roven. „Jde o zcela jiný časový rámec a vy zjistíte, co Diana / Wonder Woman vlastně v uplynulých letech dělala. Je to ale zcela odlišný příběh, ačkoli v rámci silných emocí, humoru a odvážných činů bude připomínat první film.“

Doporučeno
Krásná Gal Gadot neskrývá radost. Pokračování Wonder Woman je natočeno Krásná Gal Gadot neskrývá radost. Pokračování Wonder Woman je natočeno 26. prosince 2018 16:47

Tato slova by navíc potvrzovala i vyjádření zdroje blízkého režisérce, které Wonder Woman 1984 přirovnávají například k sérii o agentovi 007, kde máme tutéž postavu, ale zároveň řadu příběhů, které na sebe nenavazují. 

Kromě samotné Gal Gadot si zahráli i Chris Pine, Robin Wright, Connie Nielsen, Kristen Wiig (Barbara Ann Minerva/Cheetah) či Pedro Pascal. (Max Lord). Wonder Woman 1984 uvidíme v našich kinech 4. června 2020. Pro více informací klikej sem.

Domů
Sdílet
Diskuse