Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. prosince 2018 16:47
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Krásná Gal Gadot neskrývá radost. Pokračování Wonder Woman je natočeno

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Šest měsíců a tři země. Wonder Woman 1984 jde do postprodukce.

Pokud patříš mezi fanoušky bojovné Wonder Woman, jistě ti udělá radost nedávno zveřejněný instagramový příspěvek od herečky Gal Gadot, ve kterém oznamuje konec natáčení.

Natáčení Wonder Woman 1984 začalo v červnu tohoto roku, takže dohromady trvalo přibližně 6 měsíců. Podle vyjádření Gadot se měl téměř 1000členný štáb přesouvat mezi třemi zeměmi a natáčelo se ve čtyřech různých lokalitách.

Natáčení označila za ještě unikátnější zážitek, než jakého se jí dostalo během jedničky. Chválou rozhodně nešetřila ani vůči své kolegyni, režisérce Patty Jenkins, se kterou již v průběhu první části navázala pevné přátelství, přičemž velký vděk projevila i celému štábu.

Krásna Gal Gadot neskrýva svoju radosť. Natáčanie druhej Wonder Woman je u konca
Krásna Gal Gadot neskrýva svoju radosť. Natáčanie druhej Wonder Woman je u konca Zdroj: DCEU

V příběhu druhé části bude krásná Gal Gadot bojovat proti své úhlavní nepřítelkyni jménem Cheetah (Kristen Wig), no a do role Stevea Trevora se vrací Chris Pine. Toho můžeš vidět na fotografii z našeho staršího článku.

Ze staré sestavy uvidíme Antiope (Robin Wright), Hippolytu a v zatím neznámé roli se představí i stále populárnější Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones).

„Tvoříme úplně jiný film. Bude tam mnoho podobných věcí, které milujeme, ale také bude snímek sám sebou. Pro nás to nebude ‚dvojka‘. Bude to úplně jiné dobrodružství, z něhož nemůžeme být více nadšené,“ vyjádřila se k Wonder Woman 1984 režisérka Patty Jenkins.

Premiéry snímku jsme se měli původně dočkat již v listopadu roku 2019, ale nakonec byla posunuta na červen 2020. Líbila se ti první Wonder Woman a těšíš se na její pokračování? Pro více informací o filmu klikni sem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We did it. Again!! And as much as the first time shooting Wonder Woman was amazing, this time was even more unique and special.. We shot in 4 very different locations in 3 countries, and I'm so soooo proud of the almost 1000 crew members who came to set every day, giving everything they have into our movie. Couldn't ask for better partners on this.. I'm so lucky to have the one and only Patty Jenkins, as my director. She always has our backs, she gives us the wings to dare, and everyday she helped us find the most creative version of ourselves .. I am so grateful to call her my friend. And to our AMAZINGly talented cast who made every day enjoyable and fun, thank you! Honestly.. Words cannot describe this experience.. This journey was so demanding and challenging but we all came and did our very best every take, every day, putting our all out there and I’m so proud... Thank you universe for this opportunity. I love this character. And thank you to all of you for being the best fans in the world. It was you that made me push myself every day. I'm so happy and excited, can't wait to share it with you in 2020! ❤ Gal

Príspevok, ktorý zdieľa Gal Gadot (@gal_gadot),

Domů
Sdílet
Diskuse