Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2020 7:35
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Jeníček a Mařenka budou v hororovější verzi příběhu čelit skutečné čarodějnici, strašidlům a psychologickým hrám

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hansel & Gretel vypadá opravdu poutavě.

Gretel & Hansel: A Grim Fairy Tale bude vyprávět známý příběh o Jeníčkovi, Mařence a špatné čarodějnici úplně jinak. Místy máme z traileru dojem, že se díváme na spin-off pro Čarodějnici od Eggerse. Trailer je plný psychotických výjevů, hororových scén a věcí, které v původní verzi pohádky nenajdeš. Namísto akční složky, jakou se prezentovala verze s Jeremym Rennerem v roce 2013, se tato verze ponese ve strašidelném tónu plném nepříjemných záběrů.

Doporučeno
10 nejlepších hororů roku 2019 10 nejlepších hororů roku 2019 11. prosince 2019 15:30

Film režíruje Osgood Perkins (The Blackcoat's Daughter s Emmou Roberts a Kiernan Shipka či I Am the Pretty Thing that Lives in the House Read) a scénář k snímku napsal Rob Hayes (Chewing Gum).

Jeníčka si v hororové verzi pohádky zahraje Sammy Leakey (MotherFatherSon), Mařenku Sophia Lillis (It, It 2), starou čarodějnici ztvární Alice Krige (Silent Hill) a její mladou verzi bude představovat Jessica De Gouw (Arrow). Dále ve filmu uvidíš Charlese Babalola, Iana Kennyho a další. Premiéra v českých kinech zatím není naplánována.

Domů
Sdílet
Diskuse