Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2020 17:10
Čas čtení 1:07
Antonín Havlík

Jako první v Česku chci zažalovat Facebook, vzkazuje Kateřina Kristelová. Bulvární novináři se jí prý přehrabávali i v odpadcích

NEWS
Uložit Uložené

„Dennodenní lynč a humus,“ vzkazuje Kateřina Kristelová na svém Instagramu. Pustila se do novinářů a žalovat chce i Facebook.

Kateřina Kristelová se ve středu po delší době rozepsala na sociální síti Instagram. Stalo se tak

po návratu bývalého kapitána pražské Sparty Tomáše Řepky z vězení. Na svém příběhu totiž uveřejnila dlouhý příspěvek, kde popisovala své nejnovější stanovisko a nijak nešetřila bulvární novináře.

Stěžuje si totiž na nedostatek soukromí a na „tři roky Iží, šikany, focení dcery před školou, vybržďování na dálnici“, které se mělo podle jejích slov udát například při „posíláni policie od ‚jistých‘ bulvárů k nám, kvůli ‚nabouranému‘ autu,“ které však prý nebylo ani škrábnuté.

Doporučeno
Bývalý fotbalista Tomáš Řepka byl propuštěn z vězení Bývalý fotbalista Tomáš Řepka byl propuštěn z vězení 6. ledna 2020 11:51

A rozepsala se i o dalších nešvarech bulvárních novinářů. „Sledování před domem i uvnitř domu, na nákupech, hrabání v našich odpadcích, napadání v každém článku a hodnocení čehokoliv co uděláme a vykreslování nás jako největších zločinců, kteří prakticky nemají právo na normální život ani soukromí?“ zamýšlí se moderátorka.

„Žaluju mediální domy i Facebook“

„Dennodenní lynč a humus, jejich touha nás ponižovat a zesměšňovat, jenom proto, ze jsme se rozhodli žít bez nich a nespolupracovat? Ne, už by nebylo lepší si jich prostě nevšímat,“ popisuje Kristelová a naráží na to, že nevšímání si bulvárních médií jí tři roky nepřinášelo nic. Prý i svoboda slova má svoje hranice a už v tolerování těchto článků a informací nechce dále pokračovat.

Jako první v Česku chci zažalovat Facebook, vzkazuje Kateřina Kristelová. Bulvární novináři se jí prý přehrabávali i v odpadcích
Zdroj: David Sedlecký/Wikimedia Commons

„Proto spolu se špičkovými advokáty žalujeme mediální domy, jednotlivce a pravděpodobně jako první v republice žalujeme i Facebook,“ píše Kateřina. Slibuje jistý druh zábavy, ale „jak pro koho“. Cítí se totiž být některými médii poškozena.

Vím, že jak advokátní kancelář doktora Sokola tak kancelář doktorky Ondrejové vědí co dělají. Vše bohužel trvá, ale žaloby jsou v procesu a věci se daly do pohybu. Nezbývá než popřát všem zúčastněným a speciálně těm v blicím prostoru na Facebooku hodně štěstí,“ uzavřela Kristelová, která si na Instagram Stories připíjela se svým partnerem Tomášem Řepkou a děkovala těm, kdo jim přeje štěstí

Domů
Sdílet
Diskuse