Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2020 22:23
Čas čtení 0:39
Dominik Vetrák

Jared Leto je upír Morbius. Komiksovka ze světa Venoma láká trailerem plným umírajících lidí a obětí hladu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Morbius rozhodně nebude vhodný pro nejmenší. První trailer očekávané komiksovky slibuje temnou akci.

Morbius je dalším přírůstkem do komiksové rodiny Sony. Stále nevíme, kdy a jak prováže Venoma se Spider-Manem, ale je to asi nezbytné. Ještě předtím ale dorazí Venom 2, no a v létě nás čeká i sólovka Morbius. Jared Leto si střihne roli Dr. Michaela Morbiuse, biochemika, který se v pokusu o vyléčení zákeřné nemoci nakazí sérem a stane se z něj upír. Svou premiéru si tento antihrdina odbyl na stránkách komiksů v 70. letech.

Film režíruje Daniel Espinosa (Child 44 či sci-fi horor Life). Uvidíme, zda režisér dokáže přinést nejlepší film své kariéry. Morbius na to potenciál rozhodně má. V posledních dnech se vyrojily spekulace, že by se ve filmu mohla objevit nějaká postava odkazující na Spider-Mana v podání Toma Hollanda.

Doporučeno
Zkáza Númenoru a předkové Aragorna. Co všechno už víme o seriálovém Pánovi prstenů? Zkáza Númenoru a předkové Aragorna. Co všechno už víme o seriálovém Pánovi prstenů? 28. prosince 2019 17:21
Domů
Sdílet
Diskuse