Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2020 19:46
Čas čtení 0:53
Matej Krajčovič

Streamovací služba Disney+ přijde do Evropy dříve, bude stát 175 korun měsíčně

FILMY A SERIÁLY DISNEY
Uložit Uložené

Naši sousedé si budou moci peníze na předplatné připravit již od 26. března 2020.

Nová streamovací služba Disney+ přijde do Evropy o týden dříve, než se původně čekalo, informuje Engadget

Disney+ je i díky první sérii seriálu Mandalorian s animovaným Baby Yodou pořádný úspěch, ale majitelé zvolili zvláštní strategii a kromě USA je obsah zatím dostupný už jen v Kanadě a Nizozemsku.

Recenzia: Mandalorian – Prvý veľký Star Wars seriál trestuhodne nevyužil svoj potenciál
Recenzia: Mandalorian – Prvý veľký Star Wars seriál trestuhodne nevyužil svoj potenciál Zdroj: Disney+

Mnoho nadšenců světa Star Wars proto vsadilo na nelegální cesty a hlavní tahák Disney + si zhlédlo, aniž by za osm premiérových epizod vůbec něco platili.

Odborníci kroutí hlavami a proto nejsou překvapeni, že start v Německu, Francii, Itálii, Španělsku, Irsku, Rakousku, Švýcarsku a Velké Británii se již urychlil alespoň na 26. března. Před původní plán se dostala i Belgie, Portugalsko a severské země, které se nyní dočkají  „v létě 2020“.

Doporučeno
Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) 28. září 2019 11:38

Určitě v seznamu marně hledáš Českou republiku. Naše země se zatím nezmiňuje, ale posun v jiných regionech dává naději, že by alternativa k Netflixu, HBO Go a Amazonu Prime Video možná mohla přijít ještě letos.

Známé jsou alespoň ceny. Počítat můžeš s částkou 175 korun měsíčně nebo 1 750 korun při roční platbě. 

V prosinci se odhadovalo, že Disney by mohlo mít více než 20 milionů předplatitelů už na konci minulého roku. Kromě Mandalorian a Star Wars filmů je lákadlem i obsah od Marvelu (včetně loňských filmů Avengers: Endgame a Captain Marvel), Pixaru a kompletní databáze 30 sérií Simpsonových.

Domů
Sdílet
Diskuse